Eskişehirli Ressam Tülin Onar kişisel resim sergisini açtı

Eskişehirli Ressam Tülin Onar, kişisel resim sergisini açarak, sanatseverlerle buluşturdu.Eskişehir Atilla Özer Karikatür Evi’nde sanatseverlerin ve davetlilerin beğenisine sunuldu.

Eskişehirli Ressam Tülin Onar kişisel resim sergisini açtı
10 Haziran 2017 Cumartesi 12:45

Eskişehirli Ressam Tülin Onar, kişisel resim sergisini açarak, sanatseverlerle buluşturdu. Eskişehir Atilla Özer Karikatür Evi’nde sanatseverlerin ve davetlilerin beğenisine sunuldu. Ressam Onar’ın kişisel resim sergisine, Odunpazarı Kaymakamı Cemal Şahin, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, sanatseverler ve davetliler katılarak yoğun ilgi gösterdi. Resim sergisinin açılışını Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Kaymakamı Cemal Şahin gerçekleştirdi. Ressam Tülin Onar serginin açılışında yaptığı konuşmada, “Eskişehir’de son 10 yıldır yağlı boya resim tabloları yaptım. Bir resim tablosunu en az 1 ay ile 3 ay arasında tamamladım. Bazı resim tablolarıma, boyutlu boyalar ile rölyef pasta karışımı yaptım. Etamin iğneler ile yaptığım tablolarım ve ambalaj kağıdı üzerine, Atatürk resmi yaptığım tablomu da ahşabın üzerine çalıştım. İlk kişisel sergimde şimdiye kadar yaptığım 62 resim tablolarından oluşan eserlerim, Eskişehir Atilla Özer Karikatür Evi’nde sergilenip davetlilerin ve sanatseverlerin beğenisine sundum” ifadelerini kullandı. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da resim sergisinin açılışında yaptığı konuşmasında, “Ressam Tülin Onar’ın açtığı kişisel resim sergisi çok güzel ve beğendim. Kendisini çalışmalarından dolayı kutlarım” şeklinde konuştu.


Etiketler; #tulin onar
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.