Eskişehir’de Yeşilçam rüzgârı esti

“Fosforlu Cevriye”, Sevemedim Karagözlüm” gibi unutulmaz şarkılarla Yeşilçam Filmlerine ses veren sanatçı Belkıs Özener muhteşem bir konser ile sevenleriyle buluştu.

Eskişehir’de Yeşilçam rüzgârı esti
27 Mayıs 2017 Cumartesi 16:30

Eskişehir Kent Konseyi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, Yeşilçam Filmlerinin unutulmaz sesi Belkıs Özener’in konuk sanatçı olarak katılımıyla düzenlediği “Yeşilçam Film Müzikleri” konseri ile hafızalardan silinmeyecek bir geceye imza attı. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Vali Yardımcısı Ali Muhittin Varol, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve dinleyiciler katıldı. Eskişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği konser iki bölümden oluştu. Usta Şef Turan Engin yönetimindeki TSM Korosu ilk bölümde Rast eserler seslendirirken, ikinci bölümde Belkıs Özener ve oğlu Barkın Köksalan koroya eşlik etti.
GECEDE ZEYBEK SÜRPİZİ
Konserde Yeşilçam filmlerindeki unutulmaz şarkıları seslendiren Belkıs Özener, şarkılarını dinleyiciler ile birlikte söyledi. Yıllardır Eskişehir’e gelmek istediğini ifade eden Özener, böyle bir organizasyon düzenleyerek kendisine unutulmaz bir gece yaşattığı için Eskişehir Kent Konseyi’ne teşekkür etti.  İzmirli olduğunu söyleyen Özener, Fosfurlu Cevriyem adlı şarkısını seslendirirken, kendisine eşlik eden Avukat ve aynı zamanda profesyonel halk oyunları dansçısı Hüseyin Akçar ile zeybek oynadı. Daha sonra şarkılarını söylemeye izleyicilerin arasında devam eden Özener, Eskişehirliler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Konser sonunda Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Belkıs Özener gibi bir değeri ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, kendisine plaket takdim etti.
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.