ALPAY VE BURAY KONSERE GELİYOR

Pop müziğinin efsane isimlerinden Alpay ve ‘istersen’ şarkısıyla hem dinleyecilerin hem de müzik sektörünün dikkatini çekerek büyük bir çıkış yakalayan Buray, Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempzoyumu kapsamında Eskişehirlilerle buluşacak.

ALPAY VE BURAY KONSERE GELİYOR
06 Eylül 2017 Çarşamba 13:46

Duayen sanatçı Alpay, 11 Eylül saat 20:30’de festivalin yapılacağı Eti Eski Fabrika alanında sevenlerine seslenecek.  

Müzikal kariyerine 1960'larda başlayan ve romantik folk ve rock tarzında deneysel müzikler yapan Alpay. bir çok Fransız chanson'unun ve İtalyan napolitan'ının aranjmanlarını Türkçe'ye uyarlayarak seslendirdi. "Eylül'de Gel" ve "Fabrika Kızı" gibi hit şarkılara imza atan sanatçı, uzun bir aradan sonra Eskişehirli sevenleriyle buluşuyor.

Sevilen şarkıcı Buray ise 23 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:30’da Neo Alışveriş Merkezi Açık Otopark alanında sahne alacak.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.