AHŞAPIN SESİ ODUNPAZARI’NDAN YÜKSELİYOR

Odunpazarı Belediyesi tarafından The Voice Of The Wood- Ahşabın Sesi sloganı ile düzenlenen 3’üncü Uluslararası Ahşap Heykel Festivali gerçekleştirilen festival yürüyüşü ile başladı.

AHŞAPIN SESİ ODUNPAZARI’NDAN YÜKSELİYOR
02 Ekim 2017 Pazartesi 16:12

Adalar MİGROS önünde başlayan festival yürüyüşüne Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezleri Kursiyerleri, belediyede çalışan işçiler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Renkli görüntülere sahne olan festival yürüyüşü, Odunpazarı Meydanı’nda sona erdi.

Yürüyüşün ardından Odunpazarı Meydanı’nda 3’üncü Uluslararası Ahşap Heykel Festivali’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan,  CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, sanatçılar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.