Son Dönem En Sık Kullanılan Estetik Yöntemler Neler?

J plasma yöntemi ile teknolojinin estetik alana katmış olduğu oldukça pratik yöntemler olduğunu söylemek mümkündür.

Son Dönem En Sık Kullanılan Estetik Yöntemler Neler?
08 Mart 2021 Pazartesi 20:40

J plasma yöntemi ile teknolojinin estetik alana katmış olduğu oldukça pratik yöntemler olduğunu söylemek mümkündür. Cildin görünümünün daha genç görünmesi, vücuda şekil verilebilmesi için bu yöntem kullanılmaktadır. J plasma yöntemi alternatiflerine göre iyileşmeyi daha hızlı gerçekleştirdiği için ve daha pratik bir yöntem olduğu için pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir.

J Plasma Nedir?

J plasma özellikle genç bir görünüme kavuşabilmek adına son dönemlerde başvurulan önemli yöntemlerden bir tanesidir. Herhangi cerrahi bir işlem içermeyen J plasma yöntemi ile cildin daha genç, sıkı, pürüzsüz görünmesi sağlanabilmektedir. J plasma yönteminde helyum gazından yardım alınmaktadır. Helyum gazının insan vücudunda herhangi bir reaksiyona girmediği belirlendikten sonra bu gazdan faydalanarak farklı bir estetik yöntem olan j-plasma uygulanmaya başlanmıştır. Helyum gazının radyofrekans yöntemi ile enerjetik hale getirilmesi sağlanmaktadır. Daha sonra ortaya çıkan soğuk plazma özel olarak üretilen cihazlar ile cilde uygulanmaktadır.

J Plasma Kimlere Uygulanır?

Yüz bölgesinde veya vücudun herhangi bir yerinde sarkma, doku kaybı problemi olan kişiler j plasma yöntemini tercih edebilir. J-plasma herhangi bir ameliyat gerektirmediği için oldukça pratik, ağrısız ve kolay iyileşme süreci içeren bir işlemdir. Basen, göbek, karın, bacak, yüz gibi pek çok bölgede j-plasma uygulaması yapmak mümkündür. Selülit görünümünü gidermek için, vücuda şekil verebilmek için bu yöntemden faydalanan kişi sayısı ise oldukça fazladır.

Burun Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Doğuştan gelen bazı problemler, yaşanan kazalar, genetik faktörler istenilen burun yapısına sahip olmanızı engellemektedir. Burun estetiği ile istenilen buruna kavuşabilmek mümkündür. Gelişen teknoloji en çok burun estetiği alanına katkı sağlamıştır desek yanlış bir söylemde bulunmamış oluruz. Burun estetiği yöntemleri arasında kapalı burun estetiği, açık burun estetiği, kırmadan burun estetiği, video endoskopi yöntemi ile burun estetiği gibi pek çok farklı yöntem bulunmaktadır. Her bir yöntem burunda yapılmak istenen işleme göre ve hastanın durumuna göre değerlendirilerek uygulanabilir.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Yapılacak olan burun estetiği işlemi genel olarak ameliyat ile gerçekleştirilmektedir. Ameliyatsız yapılan ufak burun estetiği işlemleri de bulunmaktadır.  Burun estetiğinde burun altına açılan bir kesi ile işlem yapılabilir. Bu kesinin dıştan atılabildiği gibi içten atılarak yapılanı da bulunmaktadır. Her iki yönteminde avantaj ve dezavantajları bulunmaktadır. Burun delikleri arasına dışından atılan keside iz kalma ihtimali ise en büyük dezavantajdır.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun ile ilgili olarak yapılacak olan burun estetiği fiyatları ve estetik ameliyatından önce hekiminize ne istediğinizi ayrıntılı olarak anlatmanız, hekiminizin yapılacak işlerle ilgili olarak size bilgi vermesi en önemli adımı oluşturmaktadır. Burun estetiğinde yapılacak olan milimetrik bir farklılık burunda oldukça farklı bir görünüme sebep olmaktadır. Bu sebep ile bütün ayrıntılar görüşülmeli ve burun estetiği sırasında oldukça hassas çalışılmalıdır.

Meme Büyütme Nasıl yapılır?

Göğüsler hanımlar için oldukça önemli bir organdır. Bazı kişilerin göğüsleri küçük olurken bazılarında ise biri büyük biri küçük göğüs görünümleri olabilmektedir. Bu tarz durumların giderilebilmesi için veya tamamen isteğe bağlı olarak meme büyütme fiyatları ve operasyonu yapılabilir. Meme büyütme operasyonunda kullanılan implantlar ile göğüs hacminin büyütülmesi sağlanır.

Meme Büyütmede Kullanılan İmplant Çeşitleri

Meme estetiğinde kullanılan meme büyütme işlemi sırasında farklı implantlar tercih edilebilir. Tuzlu su dolu implant, silikon, yağ doku enjeksiyonu gibi farklı işlemler kullanılabilir. Türkiye'de ve dünyada meme büyütme için en çok tercih edilen yöntem ise hastanın karın bölgesinden alınan yağın enjekte edilmesi yöntemidir.

Meme Büyütme Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir

Tüm estetik operasyonlarda ve cerrahi müdahaleler de olduğu gibi meme büyütme operasyonundan sonra da bazı adımlara dikkat etmek gerekmektedir. Özellikle iyileşme gerçekleşene kadar ve doktorun tavsiye ettiği sürece dinlenme ilk adımı oluşturmalıdır. Bunun dışında memelere yük bindirecek herhangi bir egzersiz veya aktivite yapılmamalıdır. Doktorun önermiş olduğu iç çamaşırları ile memenin desteklenmesi meme büyütme operasyonu sonrası dikkat edilmesi gereken önemli adımların başında gelmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.