SAĞLIK ÇALIŞANLARINA PROMOSYON MÜJDESİ

Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, Eskişehir’de sağlık çalışanlarının merakla beklediği banka maaş promosyon anlaşması konusunda geçtiğimiz günlerde İl Sağlık Müdürü Doç. Dr.Uğur Bilge ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA PROMOSYON MÜJDESİ
27 Eylül 2019 Cuma 15:16


Yapılan görüşme sonrası İl Sağlık Müdürlüğü, Eskişehir Şehir Hastanesi, Yunus Emre Devlet Hastanesi,Ağız Diş Sağlığı Hastanesi,Çifteler Devlet Hastanesi ve Sivrihisar Devlet Hastanesi olmak üzere Sağlık Bakanlığı’nın kentteki tüm tesislerinde çalışan personel adına ihaleye tek kalemde olmak üzere kasım ayı başında çıkılacak.

Konuya ilişkin olarak konuşan Başkan Köksal, “Kurumlar nezdinde bir önceki banka maaş promosyon ihalelerinin farklı göstermesinden dolayı ihale kapsamında banka geçişler; Eskişehir Şehir Hastanesi, Yunus Emre Devlet Hastanesi,Ağız Diş Sağlığı HastanesiÇifteler Devlet Hastanesi ve Sivrihisar Devlet Hastanesi çalışanları 1 Ocak 2020 tarihinde, İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı kurum çalışanları (İlçe Sağlık Müdürlükleri, Halk Sağlığı Laboratuarı, İlçe Toplum Sağlığı Merkezleri İlçe Entegre Devlet Hastaneleri ve Aile Sağlığı Merkezleri)   1 Kasım 2020 tarihinde olacak.  Bu kapsamda İl Müdürümüz Doç. Dr. Sayın Uğur Bilge’ye önceki dönemlerde banka maaş promosyon anlaşmalarında yaşanan sıkıntıları ve sağlık çalışanlarının taleplerini iletme fırsatı bulduk. Yeni bankaya geçişlerle birlikte sağlık çalışanları 1 kere de olmak üzere maaş promosyon miktarlarının tamamı hesaplarına yatacaktır. Günlük para çekim limitinin revize edilmesi, EFT’lerden ve bankacılık hizmetlerinden ücret alınması, merkez ilçelerimiz dışında çalışan ve ikamet eden sağlık çalışanlarına farklı banka ve ATM’ler yapacakları işlemlerde kolaylıklar sağlanması konusunda görüş birliğine vardık” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.