Liposuction Faydaları Nelerdir?

Yağ aldırma işlemi olarak da bilinen liposuction, pek çok bölgedeki yağların alınmasında etkili yöntemlerden biridir.

Liposuction Faydaları Nelerdir?
12 Mart 2021 Cuma 14:43

Günümüzde adından sıklıkla bahsedilen liposuction işleminde pek çok fayda söz konusudur. Bu işlem sayesinde vücutta oluşan ödemlerin ve şişliklerin azalmasında yardımcı olur. Erkeklerin göğüs bölgesinde meydana gelen yağlanmaların alınmasında uygulandıktan sonra, aynı yağlanma yeniden gözükmez. Obeziteden sonra aşırı kilo kaybına bağlı olarak gelişen anomalileri ortadan kaldırmada yararlıdır. Yağlardan kurtulmak için en güvenli ve sağlıklı yöntemler arasında yer aldığından dolayı sizler de güvenle yaptırabilirsiniz.

Liposuction Nedir?

Yağ aldırma işlemi olarak da bilinen liposuction, pek çok bölgedeki yağların alınmasında yardımcı olur. Vücudun farklı bölgelerinde biriken yağlar zaman içinde bireylerin dış görünüşünün bozulmasına neden olur. Fiziksel olarak rahatsız olan bireyler yağ aldırma işlemi yaptırır. Bu işlem sonucunda zayıflamak ve kilo vermek daha kolay bir şekil alır. Normalden daha fazla biriken yağlar sıvı hale getirilerek vücuttan dışarı atılır.

Liposuction nasıl yapılır

Genel anestezi altında yapılan liposuction işleminde farklı teknik ve yöntemler uygulanır. Vakumlama ile yapılan teknik ile yağ hücreleri sıvı doldurularak şişirilir ve şişirme işlemi tamamlandıktan sonra deri üzerine kesiler atılır. Bu kesilerden vakum sayesinde yağ hücreleri emilerek çekilir. Ultrasonik yöntem ile yapıldığında da küçük borular ile yağlı bölgeye ulaşılır ve yumuşatılan yağlar çekilir. Lazer yöntemi ile yapıldığında fazla yağ hücreleri sıvı hale getirilerek kanüller yardımı ile alınır.

Vaser Liposuction kimlere uygundur?

Gelişen teknolojilere bağlı olarak daha etkili bir uygulama haline gelen vaser liposuction işlemi ince kanüller açılarak yağların alınması işlemidir. Bölgesel olarak kilo vermek ve daha fit bir vücut sahibi olmak isteyen bireyler için uygun bir işlemdir. Günümüzde en sık kullanılan yöntemler arasındadır. Sizler de fazla yağlarınızdan en kolay şekilde acı hissetmeden kurtulmak için vaser liposuction çeşidi ile kısa sürede kurtulabilirsiniz. Fazla yağlar kabusunuz olmaktan çıkar ve daha sağlıklı bir vücuda kavuşabilirsiniz.

Vaser Liposuction yöntemleri nelerdir?

Günümüzde son derece güvenli ve teknolojik bir yağ aldırma yöntemi olan vaser liposuction işleminde pek çok yöntem vardır. Islak liposuction, kuru liposuction, aşırı ıslak liposuction, lazer liposuction, gü. Yardımcı, ultrasonik gibi pek çok yöntemi vardır. Bu yöntemler yağa alınacak olan bölgeye göre değişkenlik gösterebilir. Hasta için en uygun yöntem seçilerek yağ alma işlemi gerçekleştirilir. Sizler de fazla yağlarınızdan en kolay şekilde kurtulmak için doktorunuz tarafından sunulan yöntemi tercih edebilirsiniz. Kısa süre içinde yağlarınızdan kurtularak kilo verme sürecinizi hızlandırabilirsiniz.

Karın germe ameliyatı nedir?

Özellikle kadınların son zamanlarda daha sık tercih ettiği karın germe ameliyatı abdominoplasti olarak da bilinir. Bu işlemde karın bölgesinde meydana gelen yağlanmaların, bolluk ve çatlakların, karında meydana gelen şişlik görünümünün yok edilmesini sağlar. Estetik işlemleri arasında yer alan ameliyat sonrasında daha estetik bir karın görünümü ortaya çıkar. Karnın eski görünümüne kavuşması ve tüm kötü görünümlerin yok edilmesi sayesinde kişi kendini daha iyi hissedecektir. Sizler de karın bölgenizin sarkmasından ya da çatlaklardan şikayet duyuysanız gönül rahatlığıyla karın germe estetiği olabilirsiniz.

Karın germe ameliyatı Fiyatları

Karın bölgesinde meydana gelen deformasyonların, çatlak ve bollukların, sarkmaların tedavisinde uygulanabilen karın germe ameliyatı fiyatları her bütçe ile uyum sağlayan fiyatlardadır. Daha fit bir vücuda sahip olmak her bireyin istekleri arasında yer alır. Tam da bu noktada uygulanabilen karın germede fiyatlar estetik merkezlerine göre değişkenlik gösterebilir. Karın germe ameliyatı fiyatları daha uygun olan ve güvenilir hizmet sunan merkezlerden dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.