Köksal, Sağlık-Sen Genel Merkez yönetimine girdi

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, Sağlık-Sen’in 7’inci Olağan Genel Kurulu’nda denetleme kurulu asil üyeliğine seçildi.

Köksal, Sağlık-Sen Genel Merkez yönetimine girdi
07 Mart 2023 Salı 16:10

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, Sağlık-Sen’in 7’inci Olağan Genel Kurulu’nda denetleme kurulu asil üyeliğine seçildi. Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan, yapılan seçimle Genel Başkanlığa seçildi. Kongre ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Köksal, şunları söyledi: “

“Şahsıma en fazla oyu vererek Sağlık-Sen Genel Merkezi denetleme kurulu asil üyeliğine uygun gören bütün Türkiye’deki yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şube Başkan Vekilimiz Ömer Gezer ve Üst Kurul Delegemiz Veli Görkem Pala ile beraber Memur-Sen Konfederasyonu üst kurul delegesi olarak ilimizi temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.