İmplant Nedir?

İmplant işlemi, kayıp olan dişlerin üzerine direkt olarak uygulanabilen vidalı bir diş protezi uygulamasıdır.

İmplant Nedir?
17 Mart 2021 Çarşamba 17:57

En kaliteli ve güvenilir hizmet sunan izmir implant merkezleri sayesinde sizler de en güzel gülüşlerinize yeniden kavuşabilirsiniz. İmplant işlemi, kayıp olan dişlerin üzerine direkt olarak uygulanabilen vidalı bir işlemdir. Günümüzde daha çok kullanılır bir hal alan diş protezleri arasındadır. Titanyum malzemesinden yapılan vidaların üzerine oturtulan diş protezleri sayesinde oldukça doğal dişlere sahip olabilirsiniz. İzmir implant hizmeti sunan merkezler arasından güvenilir ve uygun fiyat hizmet sunan merkezden yararlanabilirsiniz.

Zirkonyum Kaplama Nedir?

Porselen alt yapısına sahip ve metal destek içeren zirkonyum kaplama, diş kaplamamalarında en sık kullanılan ve en kaliteli yöntemler arasındadır. İzmir zirkonyum kaplama hizmeti sunan merkezlerden hizmet alarak en doğal dişlere sahip olabilirsiniz. Diş kronları ve köprü yapımında en doğal görünüm sağlar. Aynı zamanda beyaz rengi sayesinde oldukça bakımlı ve temiz bir görünüm sunar. Sizler de daha uzun ömürlü kaplamalar kullanmak için izmir zirkonyum kaplama ile dilediğiniz zaman dişlerinizi yaptırabilirsiniz.

Zirkonyum Kaplama Çeşitleri Nelerdir?

Zirkonyum diş kaplama hem ön hem de arka dişlere yapılabilen bir işlemdir. Kaplama çeşitleri ise hastadan hastaya göre değişkenlik gösterebilir. Hastanın diş ve diş etine en uygun şekilde hazırlanarak yapılır. Yalnızca estetik görünüm için değil, pek çok nedenden dolayı zirkonyum kaplama yapılabilir. Sizler de dişlerinizi uzun yıllar boyu kullanmak istiyorsanız kaplama çeşitleri arasından zirkonyum kaplamayı tercih edebilirsiniz. İzmir zirkonyum kaplama sunan klinikler tarafından güvenle yararlanabilirsiniz.

İmplant Nasıl Yapılır?

İmplant diş işlemi, hastanın çene kemiğine uygulanan bir işlemdir. İşlem esnasında lokal anestezi uygulandığından dolayı hasta herhangi bir acı ya da ağrı hissi yaşamaz. Titanyumdan elde edilen vidalar hastanın kayıp dişinin üzerine oturtulur. Ardından diş protezi bu vidaların üzerine yerleştirilir. İşlemde implant yapılan dişin yan tarafındaki diş hasar görmez. Direkt olarak uygulanabildiğinden dolayı en sık tercih edilen işlemler arasındadır. Hem doğal bir görünüm hem de uzun ömür sunan implant sayesinde gülüşleriniz de daha estetik olacaktır.

İmplant Kimlere Uygulanır?

İmplant diş tedavisi, çene gelişimini tamamlamış olan 18 yaşından büyük her hastaya uygulanır. Çene yapısı implant tedavisine uygun olmayan hastalarda uygulanması mümkün değildir. Tek diş ya da birden fazla diş kaybı yaşayan bireylerde rahatlıkla uygulanabilir. Şeker hastalarında ve hamile bireylerde yapılması uygun değildir. İzmir implant tedavisi sunan kliniklerden uygun fiyatlarda hizmet alabilirsiniz. Böylelikle daha estetik gülüşlere ve doğal diş görünümüne sahip olabilirsiniz. Diş kayıplarınızı ertelemeden kısa süre içinde tedavi olabilirsiniz.

Diş Estetiği Nedir?

Diş estetiği, dişlerin metal kullanılmadan restorasyon yapılması işlemidir. Diş estetiğinde lamine dişler de kullanılmaz. İzmir diş estetiği hizmeti sunan klinikler tarafından hizmet alarak doğal dişlere sahip olabilirsiniz. Diş estetiği hastaya özel olarak yapılan bir işlemdir. Diş estetiğinde kullanılan en temel işlem ortodonti tedavisidir. Çarpık ve yamuk olan dişlerin birleştirilmesi sağlanır. Böylelikle herhangi bir kaplama yapma durumuna gerek yoktur. İzmir diş estetiği klinikleri sayesinde dilediğiniz estetik gülüşlere ve doğal dişlere sahip olabilirsiniz.

Diş Estetiği Fiyatları

Diş estetiği fiyatları hastadan hastaya göre değişkenlik gösteren durumlar arasında yer alır. Hastanın dişlerinin yüz tipine göre en doğal, temiz ve düzgün olması hedeflenir. Diş estetiğinde hastanın diş dizilimi düzeltildikten sonra beyazlatma ve lamina porselenler de yapılabilir. Diş estetiği fiyatları her hastanın rahatlıkla yararlanabilmesi için uygun fiyatlıdır. İzmir diş estetiği hizmeti sunan klinikler arasında en güvenilir ve uygun fiyatlı merkezden hizmet alabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.