Dr. Gönül Ateşsaçan ve Aristo Diyeti

Aristo diyetinin en önemli özelliklerinden biri, kişiye özel bir beslenme programı olmasıdır.

Dr. Gönül Ateşsaçan ve Aristo Diyeti
03 Nisan 2021 Cumartesi 13:54

Aristo diyeti yapmaya başlayan birisi ilk ay kilosunun %10’unu zorlanmadan ve aç kalmadan verebilmektedir. Diyet programına devam ettiği her ay kilo vermeye devam etmektedir. Kişiye yapılan testlere göre hazırlanan bir diyet programı olduğu için oldukça başarılı sonuçları vardır.

Dr. Gönül Ateşsaçan Kimdir?

Aristo Diyeti Dr. Gönül Ateşsaçan tarafından bulunmuş ve oldukça başarılı bir beslenme programıdır. “Aristo Diyeti ile Yeni Yaşam” kitabı Dr. Gönül Ateşsaçan tarafından yazıldıktan ve yayınlandıktan sonra oldukça ses getirmiştir.

Dr. Gönül Ateşsaçan

Aristo Diyeti ile Zayıflamak Çok Kolay

Aristo diyetinin en önemli özelliklerinden biri de kişiye özel bir beslenme programı olmasıdır. Kişilerin ihtiyaçları ve eksiklikleri saptanarak özel olarak bir beslenme modeli oluşturulur. Bu sayede hem fiziksel olarak hem de zihinsel anlamda bir hafifleme meydana gelir. Enerjik hissetmek, diyet yapmak için gerekli motivasyonu da sağlar. Aristo diyeti, zihinsel, bedensel ve ruhsal olarak hafifleme sağlayan bir yaşam kılavuzudur. Aristo diyeti yapan kişilerin yaşadıklarını anlattıkları yazılara internetten araştırarak ulaşabilirsiniz. Aristo diyeti ile 19 kilo veren kişinin yaşadıklarına buradan ulaşabilirsiniz.

Aristo Diyeti Nasıl Yapılır?

Aristo diyetini uygularken hayvansal protein ve glutenli gıdaların tüketimi sınırlandırılır. Taze sebze ve meyveler çok daha ön plandadır. Hayvansal proteinlerin yerini bitkisel proteinler alır. Sebze ve meyvelerin yanı sıra baklagiller, kuru yemişler ve tahıl grubu besinler de bu beslenme programında yer alır. Böylece hiçbir şekilde aç kalmadan kilo vermek mümkün hale gelir.

Aristo diyetinin başarılı bir şekilde zayıflatmasının altında yatan nedenlerden biri de kişiye yapılan testler sonucunda bir diyet listesinin oluşturulmasıdır. Farklı diyetler denemiş ama hiçbir şekilde sonuç alamamış kişilere yapılan bu testler sayesinde kilo vermenin önündeki engeller ortaya konur. Hangi nedenlerle kilo verilemediği saptanarak buna uygun bir diyet programı oluşturulur. Aristo diyetinde en önem verilen şeylerden biri de vücudun ihtiyaçlarını ve eksikliklerini saptayarak buna göre ilerlemektir. Bu sebeple zinde, enerjik ve mutlu hissederek diyet yapılabilir. İhtiyaç duyulan vitamin ve minerallerin alınacağı lezzetli öğünler hazırlandığı için aç kalmadan kilo vermek de kolay hale gelir.  Detaylı bilgi için resmi internet sitesini inceleyebilirsiniz: https://www.aristodiyeti.com.tr/

Aristo Diyeti ve Online Diyet

Aristo diyeti yapmak için Dr. Gönül Ateşsaçan ile yüz yüze görüşebilirsiniz. Ancak bunun için imkanınız yoksa online diyet seçeneği sayesinde evinizin rahatlığında Aristo diyeti desteği alabilirsiniz. Uzaktan diyet programı sayesinde whatsapp yoluyla iletişim kurularak Aristo diyeti yapmanız sağlanmaktadır. Online diyet yapmadan önce sizden bir tutam saç teli istenir. Bu saç teli üzerinden yapılan test sayesinde vücudunuzun ihtiyaçları saptanır ve tamamen size özel olacak şekilde bir diyet listesi hazırlanır. Online diyet yapmanın en önemli avantajlarından biri de her hafta takipte olmanızdır. Diyet listenizi uygularken ihtiyaç duyacağınız öneriler ya da motivasyon size anında sağlanır. Hafta hafta gelişiminiz gözlenir ve diyet listeniz güncellenir. Sorularınızı whatsapp üzerinden kolayca yöneltebilir ve motivasyonunuzu yüksek tutabilirsiniz.

Aristo Diyeti ile Kaç Kilo Verilir?

Aristo diyeti yapmaya başladığınız ilk ayın sonunda mevcut kilonuzun %10’unu verebilirsiniz. Aristo diyetini en doğru şekilde uygulayarak haftadan haftaya kilo vermeye devam edersiniz. Hızlı bir şekilde kilo verirken aç kalmaz ve hiçbir şekilde mutsuz hissetmezsiniz. Aristo diyeti yaparken verdiğiniz kilolar geri gelmez. Hızlı ve kalıcı kilo vermek için Aristo diyeti yapabilir ve böylece sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanarak kilonuzu hayatınız boyunca koruyabilirsiniz.

Kaynak: https://www.gonulatessacan.com/aristo-diyeti

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.