Dhi Saç Ekimi Nedir, Nasıl Yapılır?

Doğrudan saç ekimi olarak da bilinen dhi saç ekimi, tek tek toplanan saç köklerinin özel implanter kalemler kullanılarak saç derisine direkt olarak yapılan ekim işlemidir.

Dhi Saç Ekimi Nedir, Nasıl Yapılır?
10 Mart 2021 Çarşamba 10:53

Doğrudan saç ekimi olarak da bilinen dhi saç ekimi, tek tek toplanan saç köklerinin özel implanter kalemler kullanılarak saç derisine direkt olarak yapılan ekim işlemidir. Dhi tekniğinde saç derisine herhangi bir kanal açmaya gerek yoktur. Özel kalemler sayesinde direkt olarak nakil edilebilir. Dhi saç ekimi fiyatları diğer tekniklere oranla daha yüksek fiyatlıdır.

Dhi Saç Ekimi

Günümüzde en sık tercih edilen ve oldukça rahat olan saç ekim teknikleri arasında dhi tekniği yer alıyor. Saç derisi üzerine kanallar açılmayarak ekim işlemi yapıldığından dolayı daha rahat bir yöntemdir. Aynı zamanda işlem ağrısız ve acısız olarak devam eder. En doğal sonuçların elde edilmesini sağlayan tekniktir.

Dhi Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Tek seferde yapılabilen dhi saç ekimi özel implanter kalemler kullanılarak yapılır. Donör bölgeden en uygun olan saç kökleri alınarak kalemler sayesinde tek tek ekilme işlemi yapılır. Bu kalemler otomatik olduğundan dolayı yoğun dikkat ve emek isteyen bir işlemdir. Cerrahi işlem esnasında lokal anestezi uygulandığından dolayı kişi acı ya da ağrı hissetmez.

Dhi Saç Ekimi Kimlere Uygulanır?

Traşsız saç ekimi teknikleri arasında yer alan dhi tekniği, en sık tercih edilen teknikler arasındadır. İnce telli saçlarda, düz ve kalın telli saçlarda, kıvırcık saçlarda rahatlıkla uygulanabilen bir tekniktir. Ağrısız bir şekilde saç ektirmek isteyen her birey en doğal görünüm sağlayan dhi tekniğini tercih edebilir. Her saç tipine uygun olarak farklı boyutlarda kalemleri mevcuttur.

Dhi Saç Ekimi Öncesi

Dhi tekniği ile yapılan saç ekimi öncesinde dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. İşlemden 1 hafta öncesinde sigara ve alkolden uzak durulması gerekir. İşlem öncesinde kafein içeren maddelerden uzak durulması önem taşıyan konulardandır. Daha sağlıklı bir ekim işlemi olması için işlem öncesinde saçınıza saç spreyi, jöle ya da şekillendiriciler kullanmamanız gerekir.

Dhi Saç Ekimi Yaptıranlar

Dhi tekniği ile saç ekimi yaptıran bireylerin çoğu işlemden oldukça memnun olduklarını bildiriyor. Ekim işlemi için karar veren ve yaptıran bireyler genellikle erkeklerdir. Dizler de dhi saç ekimi yaptırmak istiyorsanız en detaylı şekilde araştırmalar yaptıktan sonra karar verebilirsiniz. Çevrenizde bu tekniği kullanan bireyler varsa danışabilirsiniz.

Dhi Saç Ekimi Sonrası

Dhi tekniği ile saç ekimi yaptırdıktan sonraki süreçte de dikkatli davranmak gerekir. İşlem yapılan bölgeyi güneş ışığından korumak gerekir. Ekim yapılan bölge sürtünmeye ve darbelere karşı korumak gerekir. İşlemden 3 gün sonra duş alınabilir. İşlemden sonraki süreçte sabırlı davranmak gerekir. Saç köklerinin daha hızlı uzaması için saç bakımında daha kaliteli ve sağlıklı ürünlerin kullanılması gerekir. İşlemden sonra istirahat etmeye ayrı olarak önem vermeniz gerekir.

Dhi Saç Ekimi Yorumları

Saç ekiminde dhi tekniğini tercih eden kişiler yorumlarında olumlu bir şekilde bahsediyor. Ağrısız ve acısız bir yöntem olduğunu belirtirken dhi saç ekimi fiyatları da oldukça uygun fiyatta olduğunu bildiriyorlar. Daha doğal bir görünümün ortaya çıktığını bildiriyorlar. Yorumların çoğu olumlu olarak yer alıyor. Sizler de güvenle dhi tekniği ile saç ekimi işlemi yaptırabilirsiniz.

Dhi Saç Ekimi Fiyatları

Günümüzde saç ekiminde en sık tercih edilen yöntemler arasında yer alan dhi tekniği diğer yöntemlere oranla daha yüksek fiyatlıdır. Fakat estetik merkezlerinin sizler için sunduğu kampanya ve indirimler sayesinde daha uyguna hizmet alabilirsiniz. Böylelikle dhi saç ekimi fiyatları sayesinde bütçenizi koruyarak en doğal saçlara sahip olabilir ve kellik görünümünü sonlandırabilirsiniz.

Saç ekimi hakkında daha fazla bilgi için https://tr.primehtc.com/dhi-sac-ekimi/ adresini inceleyebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.