Burun Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Burun şeklinden memnun olmayan, burun kemiği sıkıntılı olan ve daha estetik bir görünüm isteyen bireylerin tercih ettikleri estetik yöntemi burun estetiğidir.

Burun Estetiği Yöntemleri Nelerdir?
06 Mart 2021 Cumartesi 19:02

Burun şeklinden memnun olmayan, burun kemiği sıkıntılı olan ve daha estetik bir görünüm isteyen bireylerin tercih ettikleri estetik yöntemi burun estetiğidir. Açık ve kapalı yöntemler ile yapılabilen estetik yönteminde genel anestezi yöntemi uygulanır. Uygulanan yönteme göre burun estetiği fiyatları da değişkenlik gösterir. Her zaman daha uygun fiyatlı hizmet sunan estetik merkezlerinden yararlanabilirsiniz.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Lokal ya da genel anestezi ile yapılan burun estetiği, burnun kanatlarının arasında yer alan kısmın kesilerek kanatlara dikilmesi ile yapılır. Aynı zamanda burun kemerinin de törpülenmesi estetik işlemi içerisinde yer alır. Burun estetiği yapılacak olan işleme göre değişkenlik gösterir. Burun şeklinden şikayetçi olan her birey rahatlıkla yaptırabilir. Estetik sayesinde dilediğiniz burun görüntüsüne sahip olabilirsiniz.

Burun Estetiği Fiyatları

Günümüzde en uygun fiyatlı estetik işlemleri arasında burun estetiği fiyatları yer alıyor. Her bütçeye uygun olacak şekilde yapılan estetik işleminden dileyen herkes yararlanabilir. Estetik merkezlerinde  yapılan indirim ve kampanyalar sayesinde burun estetiği fiyatları daha uygun oluyor. Sizler de en uygun fiyatlarda estetik hizmeti sunan merkezler tarafından yararlanabilirsiniz. 

J Plasma Nedir?

Aşırı yağlanmalardan dolayı ciltte meydana gelen şekil bozukluklarının giderilmesinde kullanılan estetik işlemine j plasma denir. Bu işlem sayesinde daha sıkı ve genç bir cilde sahip olabilirsiniz. Helyum gazı ve radyo frekans enerjisi ile uygulanan bu işlemde cilt herhangi bir zarar görmez. Güvenilir bir yöntem olduğundan dolayı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Kısa süre içinde dilediğiniz görünüme sahip olabilirsiniz.

J Plasma Neden Yapılır?

Genç ve sıkı bir cilde sahip olmak her bireyin istekleri arasında yer alır. J plasma da tam bu noktada devreye giren estetik işlemleri arasındadır. Daha sıkı bir cilt ortaya çıkmasını sağlar. Minimal derecede invaziv işlemler ile yapılan bir işlemdir. Sizler de vücudunuzda meydana gelen şekil bozukluklarından şikayetçiyseniz bu yönteme başvurabilirsiniz.

J plasma Kimlere Uygulanır?

Vücudun daha sıkı görünmesini sağlayan j plasma işlemi, genellikle 30-80 yaş arasında yer alan tüm erkek ve kadınlara uygulanabilen bir yöntemdir. Yüz bölgesi, boyun bölgesi, kalça bölgesi, basen bölgesi, karın bölgesi gibi pek çok bölgeye uygulanabilir. Sizler de cildinizdeki sarkma ve bozukluklardan şikayetçiyseniz gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz.

Liposuction Nedir ve Nasıl Yapılır?

Liposuction, obezite ve aşırı yağlanmalardan dolayı şikayetçi olan bireylerin başvurduğu bir yağ aldırma işlemidir. Lokal anestezi altında yapılan işlemde oldukça küçük ve ince kanallar açılarak sıvı hale getirilen yağların vakum yöntemi ile vücuttan alınarak dışarı atılması gerçekleştirilir. Liposuction fiyatları da uygulanacak olan bölge sayısına göre artış gösterebilir. Sizin için en uygun

Liposuction Sonrası İyileşme Dönemi Nasıldır?

Liposuction işlemi sonrasında iyileşme süreci kısa süre içinde gerçekleşir. İşlemden 1 hafta sonrasına kadar özel korselerin takılması gerekir.

Vücutta ödem ve şişlikler meydana gelebilir. Bu şişlikler de kısa süre içinde atılır. İşlemden ortalama 1 hafta sonra dikişler alınır ve yaklaşık 3-4 hafta içinde de normal yaşam sürecine geri dönülebilir. Bu durum kişinin yapısına ve dikişlerinin durumuna göre değişkenlik gösterebilir.

Liposuction Fiyatları

Son zamanların oldukça popüler işlemlerinden olan liposuction işleminde fiyatlar oldukça uygundur. Liposuction fiyatları uygulama yapılacak olan bölge sayısına ve işlem yapan merkezlere göre değişir. Kampanya ve indirimli fiyatlarda hizmet veren merkezlerden yararlanabilirsiniz. En uygun liposuction fiyatları sayesinde yağlarınızdan kısa süre içinde kurtularak daha orantılı bir vücut görünümüne sahip olabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.