Badem Göz Estetiği Nedir, Nasıl Yapılır?

Badem göz ameliyatı yaklaşık olarak 1 ile 2 saat arasında süren bir estetik uygulamasıdır. Badem göz estetiğinde gözler çok hafif bir şekilde yukarı kaldırılmış olur.

Badem Göz Estetiği Nedir, Nasıl Yapılır?
11 Mart 2021 Perşembe 20:37

Badem göz ameliyatı yaklaşık olarak 1 ile 2 saat arasında süren bir estetik uygulamasıdır. Lokal anestezi sayesinde acı hissetme oluşmaz. İnsanlar ile ilk karşılaşma veya ilk tanışma gerçekleştiğinde yüz bölgesi ile hatırda kalınır. Çekici ve dikkat çeken gözlere sahip olmak her zaman olumlu izlenimler yaratır. Badem göz estetiğinde gözler çok hafif bir şekilde yukarı kaldırılmış olur. Daha sonra yanlara doğru çekilir. Böylelikle göz yapısı, eskiye göre daha dikkat çekici ve belirgin olmuş olur. Düşük göz yapısına sahip olan bireylerin, bu operasyon sonrasında büyük ve derin gözlere sahip olabilirler. Badem göz estetiği fiyat hakkında bilgi sahibi olmak için, uzmanlarla görüşme sağlanabilir.

Estetik Nedir?

Kendimde nasıl bir değişim mi yapsam, bölgesel incelme nasıl olur, hydrafacial nedir, badem göz estetiği fiyat hakkında nasıl bilgi alabilirim gibi birçok sorularla karşı karşıya gelmek mümkün. Kişilerin bu soruları sormaya başlamasıyla birlikte estetik operasyonu geçirmek istedikleri anlamına gelir. Estetik sayesinde insanlar kendilerinde çok fazla değişim yapabiliyor. Günümüz şartlarına bakıldığında, hemen hemen herkesin bir estetik operasyonu geçirmişliği vardır.

Badem Göz Estetiği Kimlere Uygulanır?

Kişinin kendi vermiş olduğu karardan sonra badem göz estetiği gerçekleşebilir. Bu işlem için karar vermeden önce, uzman bir doktora danışılması daha doğru karar olacaktır. Doktorun vereceği talimatlara uyulması, kişi için önemli bir unsurdur. Kişinin yüz ve göz yapısı bu estetiğe uygun olup olmaması oldukça önemli bir noktadır. Kişiye askılama işlemi yapılır. Eğer kişi bu askılama işlemini beğenmezse işlem geri alınmış olur. Badem göz estetiği fiyat hakkında bilgi alınabilir.

Bölgesel İncelme Nasıl Yapılır?

Hem erkeklerin hem de kadınların sıklıkla karşılaştıkları problemlerden biri haline gelir ve bunun için Bölgesel incelme fiyatları hakkında bilgi almak için araştırma yaparlar. Ameliyatsız bir şekilde gerçekleşen bu operasyon, estetik operasyonları için oldukça önemlidir. Bu işlem tekli seanslar halinde gerçekleştirilir. Bir seansın içinde birden fazla cihaz ile işlemi gerçekleştirmek mümkündür. Cihazların içinde bulunan UltraShape uygulaması sayesinde; ultrason ve ses dalgaları yardımıyla yağ yakma işlemi gerçekleşir. Belirlenmiş olan bölgenin sıkılaşması sağlanmış olur. Böylelikle cilt dokusuna ve kan damarına herhangi bir zarar verilmeden bu işlem gerçekleştirilir. Bölgesel incelmeler, kişiden kişiye farklılık gösterir. Bu yüzden bölgesel incelme fiyatları hakkında kesin bir bilgi vermek mümkün değildir.

Bölgesel İncelme Fiyatları

Bölgesel incelme yapılması sonucunda, herhangi bir yan etki görülme durumu yoktur. Bu yüzden kişi bunu rahatlıkla yapabilir. Estetik uygulama olan bölgesel incelme; kişiden kişiye farklılık gösterir. Bu sebepten dolayı Bölgesel incelme fiyatları için kesin bir bilgi yoktur. Zayıf birinin selülitlerden kurtulmak istemesi ile kilolu birinin selülitlerden kurtulması bir olamaz. Bu yüzden farklı metotlarda farklı bölgelere estetik sağlandıktan sonra fiyat bilgisi alabilmek mümkündür.

Hydrafacial Nasıl Uygulanır?

Uzman kişi tarafından yapılan bu tedavi için hydrafacial fiyatları hakkında araştırma yaparak, bilgi sahibi olabilmek mümkündür. Tedavi için cilt yapısı belirlenerek işleme başlanır. Cilt yapısına uygun olacak olan solüsyon seçilir. Böylelikle uygulamadan sonra cildin zarar görmesini engeller. Burada kullanılan solüsyonun amacı; ciltte biriken kirlerin, yağların ve gözenekleri yumuşatmayı sağlamaktır. Daha sonra yumuşamış olan kirler, bir vakum yardımıyla çekilir. Vakum işleminden hemen sonra cilt bakımı yapılmaya başlanır. Cilt bakımı yapılır cilde uygun olan bir solüsyon seçilir ve kullanılır. Bu sayede cildin daha canlı bir görünüme sahip olması sağlanır.

Cilde yedirilen solüsyonun ardından, soğuk şoklama işlemi uygulanır. Böylelikle cilt yenilenmiş olur ve gözenekler sıkışarak hapsolur. Led cihazıyla birlikte cilt uyarılarak canlanır ve canlılığını korumuş olur. Genellikle tek seans ile bu işlemi tamamlamak mümkündür. Yalnız kişinin cilt yapısı ve tedavisinde farklılık gösterileceğinden dolayı, birkaç seansa daha ihtiyaç duyulabilir. Bu yüzden hydrafacial fiyatları değişkenlik gösterebilir.

Hydrafacial Fiyatları

Uygulama tek seans ile sonlandırılır. Kişiden kişiye farklılık göstereceğinden dolayı hydrafacial fiyatları da farklılık gösterebilir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.