Ameliyatsız Yüz Germe Nasıl Yapılıyor?

Uzmanlar artık günümüzde gençleşmiş bir görünüm oluşturmak için dermal dolgu maddeleri gibi cerrahi olmayan teknikler kullanabiliyorlar.

Ameliyatsız Yüz Germe Nasıl Yapılıyor?
07 Mart 2021 Pazar 17:56

Ameliyatsız yüz germe; cilt gençleştirme, yüzdeki kırışıklık, hacim kaybı, cilt gevşekliği gibi problemlerde sıklıkla kullanılan yöntemleri ifade eder. Herkes kırışıkların giderilmesi ve cilt sarkıklığının önüne geçebilmek için bıçak altına yatmak istemeyebilir. Günümüzde teknolojinin ilerlemesi ise bu sorunu neredeyse tamamen ortadan kaldırmıştır. Kalıcı çözüler olmasa da uzun yıllar cerrahi olmayan yüz gerdirme işlemleri ile günlük hayatınıza devam edebilirsiniz. Dermal dolgular, mikro iğneleme, botoks gibi pek çok teknik ameliyatsız yüz germe işlemlerinde sıklıkla kullanılır. Ayrıca bu tip işlemlerin yan etkileri zararsız ve yok denecek kadar az etkiye sahiptir.

Ameliyatsız Yüz Germe Nasıl Uygulanır?

Uzmanlar artık günümüzde gençleşmiş bir görünüm oluşturmak için dermal dolgu maddeleri gibi cerrahi olmayan teknikler kullanırlar. Ameliyatsız yüz germe ise tek bir tekniği ifade etmez. Bunun pek çok yolu ve yöntemi bulunmaktadır. Enjekte edilen dolgu edilen maddeleri ise en popüler olan uygulamalar arasında yer almaktadır. Bunun yanı sıra en çok bilinen ameliyatsız yüz germe yöntemi ise botoks gibi uygulamalardır.

Ameliyatsız Yüz Germe Yöntemleri Nelerdir?

Cerrahi olmayan ve popüler olan ameliyatsız yüz germe teknikleri arasında; dermal doldu maddeleri, lazer tedaviler, mezoterapi, mikro iğneleme yöntemi, kimyasal peelingler ve botoks gibi yöntemler almaktadır. Bu yöntemler cilde gerekli olan hacmi geri kazandırarak sarkmaların önüne geçer. Böylelikle hem sıkı bir cilde hem de daha canlı bir cilde sahip olma imkanı elde edersiniz.

Sivilce İzi Tedavisi Nedir?

Sivilce ve akneler ergenlik döneminde başlayan ve pek ilerleyen yaşlarda da pek çok insanı etkisi altına alan iltihaplı yapılardır. Sivilce izi tedavisi pek çok yöntemi içerir. Ancak bunun için tekrarlayan sivilce oluşumunun önüne geçilmelidir. Aknelerin ve sivilcelerin altında yatan gerçek neden tespit edilmeli ve mutlaka doktor kontrolünde tedavi edilmelidir. Daha sonra ise cildinizde oluşan lekeler ve izler sivilce izi tedavisi teknikleri ile giderilebilir.

Sivilce İzi Tedavisi Nasıl yapılır?

Sivilce izi tedavisi tek bir prosedürü içermez. Bu teknikler arasında; yoğun atımlı ışık kaynakları (lazer tedaviler), PRP tedavisi, kimyasal peeling, karbon peeling ya da mezoterapi sıralanabilir. Tüm bu yöntemlerin ortak özelliği ise cerrahi olmayan prosedürler içermesidir. Ayrıca tüm bunların yanı sıra bu işlemler arasında mikro iğneleme teknikleri de bulunmaktadır. Bazen ışık destekli tedaviler bazen ise mikro iğneleme yöntemleri tercih edilir. Yüzünüzdeki hasara bağlı olarak uzmanınız size uygun sivilce izi tedavisi uygular.

Karbon Peeling Kimlere Uygulanır?

Karbon peeling yöntemi özellikle yağlı ya da karma cilde sahip kişiler için son derece uygun bir yöntemdir. Karbon peeling akne ve sivilce, sivilce lekeleri, tıkanmış ya da genişlemiş gözenekler ve buna benzer cilt problemlerini gidermek amacıyla yapılır. Bu yöntem; cilt dokusunu iyileştirir, tıkanmış gözenekleri açar ve küçültür, ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltır ve en önemlisi akne ve sivilce izlerini giderir. Bu nedenle bu tip sorunlar yaşayan kimseler için oldukça ideal bir yöntemdir.

Karbon Peeling Fiyatları

Karbon peeling, gözeneklerin içerisinde bulunan yağı ve kirletici maddeleri çekme özelliğine sahiptir. Tüm bunların yanı sıra ciltteki lekeleri giderme gibi pek çok özelliğe sahiptir. Karbon peeling tek seans ile çözümlenen bir tedavi değildir. Kalıcı etkilerinin görülmesi için mutlaka birkaç seans alınması gereklidir. Bu nedenle de fiyat konusu pek çok değişkene bağlıdır. Bazen uzmanlar seans başı ücretlendirme uygularken bazı durumlarda toplam seans ücreti alırlar. Bu nedenle mutlaka karbon peeling öncesi cildinizin bir uzman tarafından analiz edilmesi gerekmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.