ACIBADEM'DEN YAŞAM KÖYÜ ALZHEİMER EVLERİNE ZİYARET

Acıbadem Eskişehir Hastanesi yöneticileri ve hekimleri, Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü’nde bulunan Alzheimer Evlerini ziyaret etti.

ACIBADEM'DEN YAŞAM KÖYÜ ALZHEİMER EVLERİNE ZİYARET
26 Eylül 2017 Salı 13:11


21 Eylül Dünya Alzheimer Günü nedeniyle aralarında Hastane Direktörü Dr. Celal Dağ ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Taner Güneş’in de bulunduğu Acıbadem Eskişehir Hastanesi yöneticileri ile Alzheimer hastalarına hizmet veren merkezin hekimleri Nöroloji Uzmanları Prof. Dr. Demet Özbabalık Adapınar, Dr. Ümit Gedikoğlu Kurtar, Psikiyatri Uzmanı Dr. Rabia Ay ve Psikolog Yelda Öge; Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü’nde bulunan Alzheimer Evlerini ziyaret etti. Yaşam Köyü’nde bulunan 5 evi tek tek ziyaret eden yönetici ve hekimler duygu dolu anlar yaşadı. Halit Kocaeski’nin kemanıyla istek şarkılarını çalmasıyla duygusal anlar yerini keyifli dakikalara bıraktı. Alzheimer evinde kalan konukların sürpriz ziyaret sonrası kendilerine çiçekler verilmesi ve sevdikleri şarkıları duyması, hem şaşırttı hem de mutlu etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.