750'nci başarılı lazer ameliyatı kutlandı

Eskişehir Devlet Hastanesi Üroloji Kliniği'nde, son 2 yılda halk arasında kansız bıçaksız böbrek taşı ameliyatı olarak bilinen 2 santimetreden küçük böbrek taşlarının lazer ile tedavi edildiği Esnek (Fleksibl) Üreteroskopi ameliyatının 750'ncisinin yapılmasından dolayı bir kutlama yapıldı.

750'nci başarılı lazer ameliyatı kutlandı
04 Aralık 2017 Pazartesi 12:13


Kutlama töreninde, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı ve Hastane Yönetici Vekili Dr. Erdinç Özkurt, Başhekim Yardımcısı Dr. Kürşad Dede, Üroloji Uzmanı Op. Dr. Coşkun Kaya, hastane yöneticileri ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Op. Dr. Kaya konuşmasında, bu ameliyatlar için gerekli teknolojik alt yapıyı sağlayan hastane yönetimine, ameliyatların yapılmasını sağlayan ekip arkadaşlarına ve hasta bakımından sorumlu tüm servis hemşirelerine teşekkür etti. Bu ameliyat tipi dışında dünyada uygulanmakta olan tüm taş tedavi yöntemlerini hızlı, etkin ve ücretsiz bir şekilde uygulayabildiklerini belirten Op. Dr. Kaya, Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz' sözünü haklı çıkarmanın ve hedef gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine klinik olarak ulaşmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.