ESKİŞEHİRSPOR GENÇLERE ACIMADI: 3-2

Spor Toto. 1. Ligin 20. haftasında Gençlerbirliği’ni ağırlayan Eskişehirspor sahadan 3-2 galip ayrıldı.

ESKİŞEHİRSPOR GENÇLERE ACIMADI: 3-2
02 Şubat 2019 Cumartesi 17:48

ESKİŞEHİRSPOR- GENÇLERBİRLİĞİ: 3-2
İlgili Galeriye Git

Spor Toto. 1. Ligin 20. haftasında Gençlerbirliği’ni ağırlayan Eskişehirspor sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Eskişehirpor kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Gençlerbirliğini ağırladı. Transfer yasağının kaldırılmasından sonra lisansı çıkan yeni transferler bugün sahada yer aldı. Kırmızı Şimşekler 37. Dakikada Erdal Akdari ile 1-0 öne geçti. Bu golden bir dakika sonra Gençlerbirliği Bogdan Stancu ile skora eşitlik sağladı 1-1. Ve karşılaşmanın ilk yarısı eşitlikle tamamlandı.

Eskişehirspor galibiyete Sissokko’nun ikinci yarıda bulduğu gollerle ulaştı. Tecrübeli oyuncu 72 ve 80. dakikalarda bulduğu gollerle skoru 3-1 taşıdı. Ankara temsilcisi 84’te Barış ile farkı bire indirse de sahadan galip ayrılan taraf Eskişehirspor oldu.    

Stat: Yeni Eskişehir

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Orkun Aktaş, Mehmet Ali Akkor

Eskişehirspor: Melih Ağa, Sissoko, Issah (Dk. 68 Kıvanç Karakaş), Erdal Akdarı, Mehmet Feyzi Yıldırım, Furgan Polat, Ferhat Kiraz, Mehmet Özcan, Mevlüt Çelik, İbrahim Halil Öner (Dk. 77 Emre Güral), Fıratcan Üzüm (Dk. 63 Milinkovic)

Gençlerbirliği: Hakan Arıkan, Ahmet Oğuz, Yasin Pehlivan, Sessegnon (Dk. 62 Matei), Claro, Arnason, Deniz Yılmaz, Alper Uludağ, Bekir Yılmaz, Nadir Çiftçi (Dk. 80 Barış Başdaş), Mert Nobre (Dk. 22 Stancu)

Goller: Dk. 37 Erdal Akdarı, Dk. 72 ve Dk. 80 Sissoko (Eskişehirspor), Dk. 38 Stancu, Dk. 82 Barış Başdaş (Gençlerbirliği)

Sarı kartlar: Dk. 28 Claro, Dk. 40 Bekir Yılmaz, Dk. 53 Ahmet Oğuz, Dk. 85 Matei, Dk. 90+1 Yasin Pehlivan (Gençlerbirliği), Dk. 76 Ferhat Kiraz (Eskişehirspor)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.