Eskişehir derbisinde kazanan Kurtuluşspor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Kurtuluşspor ile Süper Amatör şampiyonu Çiftelerspor Play-Out maçında karşılaştı. Kazananın önümüzdeki sezon BAL’da mücadele edeceği maçı 2-1 kazanan Kurtuluş, rakibine şans tanımadı

Eskişehir derbisinde kazanan Kurtuluşspor
18 Nisan 2018 Çarşamba 09:28

Zorlu maça iki tarafta temkinli başladı. Kurtuluşspor orta sahada Mertcan’ın sorumluluk almasıyla topu ayağında tutmaya çalıştı. Çiftelerspor hızlı hücumlarda kanatları kullanmaya çalıştı. İlk devre Kurtuluşspor’un gole çk yaklaştığı pozisyonda Çifteler’in stoperi Göktuğ çok kritik bir hamle yaparak golü engelledi. Bu pozisyondan dakikalar sonra Çiftelerspor bu kez gole çok yaklaştı. Bu pozisyonda ise Kurtuluşspor’dan Mertcan adeta golü önledi.
 
Sinan sahneye çıktı
İlk devre gol sesi çıkmazken, ikinci devrenin hemen başında Kurtuluşspor fileleri havalandırdı. 47’nci dakikada Çiftelerspor savunmasının hatasını değerlendiren Ufuk topu kaleye gönderdi. Kaleciden seken topu tamamlayan Sinan Biter takımını 1-0 öne geçirdi. Skor üstünlüğünü eline alan Kurtuluşspor daha rahat top yapmaya başladı. 69’da yine sahneye çıkan Sinan, Çifteler savunmasını geçip farkı 2’ye çıkartan golü attı.
 
Umut’lansalar da olmadı
Çiftelerspor, skor 2-0’a gelince sahada moralmen çöktü. Direnç göstermekte zorlanan ilçe ekibini taraftarı motive etmeye çalıştı. 89’uncu dakikalarda Umut Gök attığı golle skoru 2-1’e getirdi. Maçın sonuna 5 dakika eklendi. Bu dakikalarda Kurtuluşspor kalesini ablukaya alan Çiftelerspor, kanat akınlarını çok kötü kullanınca aradığı golü bir türlü bulamadı. Hakemin son düdüğü ile maç 2-1 bitince Kurtuluşspor BAL’da kaldı.

Kaynak: Sonhaber Gazetesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.