banner536

Mobil Afet Yönetim sistemi tanıtıldı

      Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü tarafından hazırlanan ve kısa süre içinde lansmanı yapılacak olan Eskişehir Mobil Afet Yönetim Sistemi (ESMAY) uygulaması Odunpazarı Belediye personeline tanıtıldı.  

Mobil Afet Yönetim sistemi tanıtıldı
03 Aralık 2016 Cumartesi 12:00


Odunpazarı Belediye Meclisinde gerçekleşen tanıtım toplantısına Odunpazarı Belediye Personeli katıldı. ESMAY projesi Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Muammer Tün tarafından tanıtıldı.
 
Yrd. Doç. Dr. Muammer Tün, uygulamanın kısa zamanda gerçekleştirilecek bir lansman ile tanıtılacağını ifade etti. Yerel yönetimlerin görüş ve önerilerinin önemli olduğunu kaydeden Tün, afet anında hızlı, güvenilir ve faydalı bilginin hem afetten etkilenen insanlara hem de afeti yönetecek insanlara ulaştırılmasının hayati önem taşıdığını kaydederek, uygulamanın önemini vurguladı.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.