ÖĞRETMENLERE ÖDENEN FARKLI ÜCRETLER AKILLARI KARIŞTIRDI

Eğitim Sen Şube Başkanı Faik Alkan aynı mesaiyi harcayan öğretmenlerin farklı ücretler aldığını belirterek, “Önerimiz nettir. Arka arkaya gönderilen kafa karıştıran yorum farkları ortaya koyan yazılar yerine e okulda tanımlanan ders programını temel alarak ödeme yapılmalıdır” dedi.

ÖĞRETMENLERE ÖDENEN FARKLI ÜCRETLER AKILLARI KARIŞTIRDI
08 Ekim 2020 Perşembe 13:36

Alkan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Eğitimde yaşadığımız yönetememe halinin son göstergesi öğretmen ek ders ücretlerinde yaşandı. Milli Eğitim Bakanının ayrı Bakanlık bürokratlarının ayrı konuştuğu, yazdığı bir ülkede eğitim ortamındaki kaosta alabildiğine derinleşmektedir. En son Eylül ek dersleri konusunda da aynı ilçede görev yapan, aynı dersi eba ve diğer çevrimiçi ortamlarda anlatan öğretmenler farklı ücretler aldı. Bunu anlamak mümkün değildir. Okul idarelerinin adeta kimyası bozuldu. Önerimiz nettir. Arka arkaya gönderilen kafa karıştıran yorum farkları ortaya koyan yazılar yerine e okulda tanımlanan ders programını temel alarak ödeme yapılmalıdır. Rehber öğretmenlere uygulanan farklı uygulama da sonlandırılmalıdır. Online çalışma yapan bu arkadaşlar mağdur edilmemelidir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.