Eskişehir sessiz kalmadı! İşte o mesajlar…

Türkiye vahşice katledilen Emine Bulut için ayakta. Eskişehir’de de siyasetçi ve vatandaşlar geçtiğimiz gün eski eşi tarafından çocuğunun yanında boğazından bıçaklanan Emine Bulut'un ölümüyle ilgili sessiz kalmayarak sosyal medya hesaplarından tepki gösterdiler.

Eskişehir sessiz kalmadı! İşte o mesajlar…
23 Ağustos 2019 Cuma 13:05

38 yaşındaki Emine Bulut, Kırıkkale’ deki bir lokantada, 4 yıl önce boşandığı eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Emine Bulut'un son sözleri "ölmek istemiyorum" oldu. Gözleri önünde annesi bıçaklanan 10 yaşındaki bir çocuğun “anne lütfen ölme" feryadı kulaklarda çınladı, yürekleri parçaladı.

Sosyal medyada #EmineBulut, #AnneLütfenÖlme, #Ölmekİstemiyorum ve #Ölmekİstemiyoruz etiketleriyle tepkiler yükseliyor ve adalet çağrıları yapılıyor.

Protesto edilecek

Emine Bulut cinayeti bugün saat 18:00’de Kanatlı Alışveriş Merkezi önünde gerçekleşecek basın açıklamasıyla protesto edilecek.

Sosyal medyada paylaşılan mesajların bazıları şöyle:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.