CHP’li Çakırözer’den Cindoruk’a geçmiş olsun ziyareti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı yapan, 19. Dönem Eskişehir Milletvekili Hüsamettin Cindoruk’u geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ziyaret eden CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Cindoruk’un mesajlarını Eskişehirliler ile paylaştı. Eskişehir’in büyükşehir statüsüne kazandırılmasının mimarı olan Cindoruk, Çakırözer aracılığıyla gönderdiği mesajında, “Bütün dünya Eskişehir’i konuşuyor. Eskişehir’imizi Anadolu’nun önemli simgesi yapan Sayın Yılmaz Büyükerşen’e minnetimi sunuyor, teşekkür ediyorum. Sevgili Ayşe Ünlüce’ye başarılar diliyorum. İnanıyorum Eskişehirliler bu muhteşem şehrin en ileriye taşınması için en doğru kararı verecektir” dedi.

CHP’li Çakırözer’den Cindoruk’a geçmiş olsun ziyareti
25 Ocak 2024 Perşembe 14:13

CİNDORUK’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı yapan Eskişehir’in 19. Dönem milletvekillerinden Hüsamettin Cindoruk’u geçirdiği rahatsızlık sonrası evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Cindoruk Çakırözer aracılığıyla gönderdiği mesajında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Yılmaz Büyükerşen’e teşekkürlerini iletirken, CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ayşe Ünlüce’ye de başarı diledi.

BÜYÜKERŞEN’E TEŞEKKÜR ETTİ, ÜNLÜCE’YE BAŞARI DİLEDİ..

Cindoruk Çakırözer aracılığıyla gönderdiği mesajında şunları söyledi:

“Sevgili Yılmaz Büyükerşen tüm dünyaya örnek çalışmalarıyla bambaşka bir Eskişehir yarattı. Sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanında Eskişehir denildiğinde insanların aklına Yılmaz Hoca geliyor. Güzel Eskişehir 1991 yılında beni Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderdi. Meclis Başkanı oldum ve Eskişehir’imizi şerefle temsil etme onurunu yaşadım. Eskişehir’imiz için yapılması gereken ne varsa o dönemlerde takipçisi olmaya çalıştım. Yine o dönemde Büyükşehir alanı açıldığı zaman Eskişehir’in de listeye konulması için rahmetli Sayın Demirel’e giderek rica etmiştim. Eskişehir’i de büyükşehir yaptılar. Bütün dünya Eskişehir’i konuşuyor. Eskişehir’imizi Anadolu’nun önemli simgesi yapan Sayın Yılmaz Büyükerşen’e minnetimi sunuyorum, hizmetleri için teşekkür ediyorum. Ayşe Ünlüce’ye başarılar diliyorum. İnanıyorum Eskişehirliler bu muhteşem şehrin en ileriye taşınması için en doğru kararı verecektir.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.