YERELDEN EVRENSELE DANS BÜYÜLEDİ

Eskişehir Kent Konseyi organizasyonuyla  “Yerelden Evrensele, 7’den 70’e” adlı dans gösterisi düzenlendi. SALUTEM Dans Okulu paydaşlığında düzenlenen gösteriye, Eskişehirliler yoğun ilgi gösterdi.

YERELDEN EVRENSELE DANS BÜYÜLEDİ
24 Haziran 2019 Pazartesi 12:06


Anadolu’dan seçmeler, Latin Dansları ve modern dans gösterileri, özel tasarım kostümleriyle izleyicilere görsel bir şölen yaşatılan gece, Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. İzleyenler, özel ışık efektleri ve barkovizyon gösterisi altında gerçekleşen gösterinin atmosferine hayran kaldı. Dansçılar kostümleri ile olduğu kadar, makyajları ve tarzlarıyla da alkışları topladı. İzleyiciler gösterinin sonunda dansçıları dakikalarca ayakta alkışladı.
Çeşitli yaş gruplarından 500 dansçının yerelden evrensele birçok ülkenin tematik dans gösterilerini sunmasıyla sona eren gecede, Eskişehir Kent Konseyi Genel Sekreteri, çocukların ve gençlerin, sahne sanatlarının en güzel dallarını öğrenirken, dans etmenin de mutluluğunu yaşadığını söyleyerek  “Bugün inanılmaz bir izleyici kitlesine, Anadolu kültürünün birçok özelliklerini danslarıyla sunan SALUTEM Dans Okulu yönetici ve eğitmenlerine teşekkür ederim.”dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.