Ünlü isimler konser için geliyor

Eskişehir, Ağustos ayının son, Eylül ayının ise ilk haftalarında ünlü isimleri ağırlayacak. Yeni Türkü, İzel, Merve Akman ve Cem Belevi Eskişehirlilere müzik ziyafeti yaşatacak.

Ünlü isimler konser için geliyor
25 Ağustos 2018 Cumartesi 15:37

Sevilen müzik grubu Yeni Türkü, Tepebaşı Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Eskişehir’de sahne alacak.  Konser, 30 Ağustos Perşembe akşamı saat 21:00’de Neoplus AVM Otopark alanında gerçekleşecek. 

İzel, sempozyuma geliyor

Pop müziğinin sevilen ismi İzel, Tepebaşı Belediyesi tarafından bu sene 12’incisi düzenlenen ‘Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun açılış töreninde sahne alacak. Konser, 3 Eylül Pazartesi akşamı saat 20:30’da Eti Eski Fabrika alanında gerçekleşecek.

Parklar bu konserlerle şenlenecek

Büyükşehir Belediyesi Park Buluşmaları Yaz Konserleri’nin Eylül ayı konuğu Merve Özbey ve Cem Belevi olacak. Merve Özbey 7 Eylül’de Sazova’da, Cem Belevi ise 8 Eylül’de Kentpark’ta sahne alacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.