Ünlü isimler Eylül’de Eskişehirlilerle buluşacak

Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu, her yıl olduğu gibi yine müziği de kent halkı ile buluşturacak. Etkinlik kapsamında konser verecek isimler arasında Kıraç, Bülent Özdemir & Gökçe, Eypio, Coşkun Sabah, Vedat Sakman, Jungledak, Legends, Mesut Girgin, Özge Nur Altaş, Zeynep Ulusoy ve İlyasolog yer alıyor.

Ünlü isimler Eylül’de Eskişehirlilerle buluşacak
25 Ağustos 2022 Perşembe 15:30

Tepebaşı Belediyesi, bu sene 15’incisini düzenlediği Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu kapsamında müziğinin ünlü isimlerini Eskişehirliler ile buluşturacak. Pop müziğinin sevilen ismi Kıraç, Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılı dolayısıyla 1 Eylül Perşembe günü Cumhuriyet Meydanı’nda (Anıt Park yanı) saat 20.00’de halk konseri verecek.

5 Eylül’de başlayacak sempozyumun açılışında ise Bülent Özdemir & Gökçe sahne alacak. Açılış ETİ’nin eski fabrikasında saat 18.30’da gerçekleşecek. 6 Eylül Salı Jungledak, 7 Eylül Çarşamba Legends, 9Eylül Cuma Eskişehir’in sevilen ismi Mesut Girgin konserleri gerçekleşecek.

10 Eylül Cumartesi saat 20.00’de Rap müziğinin sevilen ismi Eypio Vega AVM’de müzikseverlerle buluşacak.

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, 11 Eylül Pazar günü saat 20.00’de ETİ’nin eski fabrika binasında bir konser verecek. 12 Eylül Pazartesi Özge Nur Altaş, 13 Eylül Salı Zeynep Ulusoy, 15 Eylül Perşembe İlyasolog sahne alacak.

Sempozyumun kapanış konserinde ise usta müzisyen Vedat Sakman sahne alacak. Sakman, Özdilek AVM yanındaki çamlık alanda saat 19:30’da Eskişehirlerle buluşacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.