TÜRK VE ALMAN ŞİİRİ BULUŞTU

Berlin Treptow Köpenick Belediyesi ile Eskişehir Tepebaşı Belediyesi arasında 2010 yılında başlatılan Kardeş Şehir çalışmaları, bir protokolle ileri bir aşamaya taşındı.

TÜRK VE ALMAN ŞİİRİ BULUŞTU
21 Kasım 2017 Salı 14:14

İki belediyenin, kültür sanat bağlamında kurulan ilişkilerin bir halkası olarak, Berlin Treptow Köpenick’te Türk-Alman edebiyat buluşması yapıldı. Tarihi bir kültür merkezi olan Moving Poets Novilla’da gerçekleştirilen buluşmada şairler; Gerd Adloff, Achim Vagner, Emel Kaya ve Rahmi Emeç üçer şiirini katılımcılarla paylaştı.

Etkinlikte sanatın ve özelde de şiirin insanları birbirine yaklaştıran ve iyileştiren yönüne vurgu yapılarak şirin ve tabii şairin dünyada olup bitenlere söyleyecek sözünün olduğu dile getirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.