‘Tavuklar ve Yumurtaları’ sergisi açıldı

Tepebaşı Belediyesi’nin katkıları ile açılan Tavuklar ve Yumurtaları Sergisi, Espark AVM’de açıldı.

‘Tavuklar ve Yumurtaları’ sergisi açıldı
05 Ağustos 2018 Pazar 15:40

Tepebaşı Belediyesi’nin organizasyonu kapsamında Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Türkiye Süs Tavukları Federasyonu’nun katkılarıyla düzenlenen ve Eskişehir Doğal Yumurta’nın sponsorluğunda hazırlanan Tavuklar ve Yumurtaları isimli sergi, Espark AVM’nin ev sahipliğinde açıldı.

Sergi kapsamında 33 ülkeye ait 105 tavuk ırkının yumurtaları görücüye çıkarıldı ve aynı zamanda çok özel doğal yaşam hayvanlarının, ilginç şekilleriyle bilinen yumurtaları ziyaretçilerin izlenimine sunuldu. Sergide birbirinden farklı ve değişik tavuk ırklarının fotoğrafları ve gerçek yumurtaları yer aldı.

 Ziyaretçilerin dünyada yetişen tüm tavuk ırklarının renk, boy ve ebat olarak birbirinden değişik yumurtalarını tek bir ortamda görme imkanı bulduğu sergi, 12 Ağustos’a kadar Espark AVM’de vatandaşlarla buluşacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.