SENFONİDE SOPRANO RÜZGARI ESTİ

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın bu haftaki programında Sevgililer Gününe İtalyan Film Müzikleri seslendirildi. Biletleri günler öncesinden tükenen ve Eskişehirli sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği konserde konuk solist soprano Tülay Uyar’ın büyülü sesi ile dile getirdiği aşk şarkıları konser sonunda ayakta alkışlandı.

SENFONİDE SOPRANO RÜZGARI ESTİ
18 Şubat 2018 Pazar 10:55

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası unutulmayacak bir konsere daha imza attı. 14 Şubat Sevgililer Gününe özel düzenlenen konserde orkestraya soprano Tülay Uyar eşlik etti. Orkestra şefliğini Ender Sakpınar’ın yaptığı konser Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda düzenlendi. Salonu dolduran sanatseverler İtalyan Film Müzikleri ile unutulmaz bir gece yaşadı.

Senfoni Orkestrası’nın gelecek programında orkestra şefliğini Rengim Gökmen’in yapacağı konserde konuk solist Görkem Ezgi Yıldırım sahne alacak. 2 Mart 2018 Cuma günü Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilecek konser 20.00’de başlayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.