SENFONİ ORKESTRASI CUMHURİYET İÇİN SAHNE ALACAK

Birbirinden özel konserler ile yıllardır Eskişehirlilere unutulmaz müzik ziyafetleri yaşatan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, bu hafta Cumhuriyetin İlanının 96. yıl dönümü kutlamaları programı kapsamında sahne alacak. Konserde konuk solistlerin katılımı ile Atatürk’ün sevdiği türküler, marşlar ve aryalar seslendirilecek.

SENFONİ ORKESTRASI  CUMHURİYET İÇİN SAHNE ALACAK
23 Ekim 2019 Çarşamba 14:34

Cumhuriyet’in 96. yıl dönümü kutlamaları için yoğun etkinlik programı hazırlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ilk olarak Senfoni Orkestrası’nın Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri ile Eskişehirlilere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor. 25 Ekim 2019 Cuma günü saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilecek konserin orkestra şefliğini Bujor Hoinic gerçekleştirecek. Konuk solist olarak Nurdan Küçükekmekçi, Ezgi Karakaya, Barış Yanç, Mehmet Yılmaz ve Ahmet Baran’ın katılacağı konserin rejisörlüğünü Murat Atacak yapacak. Ali Eyidoğan, Burcu Tutkun ve Mete Ayhan’ın anlatımıyla renklenecek olan Cumhuriyet Bayramı Konseri, ücretsiz olarak sanatseverler ile buluşacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.