Senfoni Orkestrası, 100. yıl kutlamalarında sahne alacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, İstanbul Kadıköy Belediyesinin düzenlediği Cumhuriyet’in 100. Yılı İstanbul’da Zülfü Livaneli Konseri etkinliğinde konuk orkestra olarak yer alacak.

Senfoni Orkestrası, 100. yıl kutlamalarında sahne alacak
25 Ekim 2023 Çarşamba 12:04

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı kutlamaları kapsamında İstanbul’da düzenlenen etkinliklerden biri olan ve Zülfü Livaneli’nin projelendirdiği konsere konuk orkestra olarak davet edilen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası 29 Ekim akşamı 21.00’da İstanbul seyircisi ile buluşacak. Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği 100. Yıl Cumhuriyet Konserinde İstanbullu sanatseverler Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nı dinleme şansını elde edecekler.
İstanbul’un Kadıköy ilçesinde gerçekleşecek olan konserin orkestra yönetimini usta şef Rengim Gökmen üstleniyor. Besteci ve özgün müziğin duayeni Zülfü Livaneli’nin eserlerinin seslendirileceği gecede, ses sanatçıları, Soprano Görkem Ezgi Yıldırım ve Zeynep Halvaşi ile bas Teyfik Rodos solist olarak yer alacak. Konser, Caddebostan Etkinlik Alanı’nda sanatseverlerle buluşacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdal Özkan - 7 ay önce
Keşke Eskişehir'de yapılabilseydi.