Şehir Tiyatrolarının iki farklı oyunu İstanbul’da sahnelenecek

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Eskişehir’de beğeni ile izlenen Macbeth ve D-21 (Deniz’e Mektup) adlı oyunlarını İstanbul Devlet Tiyatrosu bünyesinde İstanbullu tiyatro severler için sahneleyecek.

Şehir Tiyatrolarının iki farklı       oyunu İstanbul’da sahnelenecek
07 Nisan 2023 Cuma 14:09

Eskişehir Şehir Tiyatroları 11-15 Nisan Tarihleri arasında Eskişehir’de sezon boyunca sahnelenmeye devam eden Macbeth ve D-21 (Deniz’e mektup) adlı oyunlarını, İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Sahnede İstanbul seyircisi ile buluşturuyor.

Tiyatro severler 11-12 Nisan Tarihlerinde Barış Erdenk’in yönettiği, Shakespeare’in ölümsüz eseri “Macbeth” ile 13, 14 ve 15 Nisan tarihlerinde Eskişehir Şehir Tiyatroları sanatçısı Emre Basalak’ın yazıp yönettiği D-21 (Deniz’e Mektup) adlı oyunları İstanbul’da izleme fırsatı bulabilecekler.

Eskişehir Şehir Tiyatrolarının sahnelediği oyunların büyükşehirlerde ve özellikle İstanbul’da sahnelenmesi yönünde seyircilerin yoğun talebi ile gerçekleştirilen turne, 11-15 Nisan haftasında tiyatro severlere dolu dolu bir program sunacak.

Sanatseverlerin Devlet Tiyatrosunun sitesine girerek internet üzerinden bilet alıp izleyebilecekleri oyunların başlama saati ise 20.30.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.