Şehir Tiyatroları Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivalini çevrimiçi düzenliyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları 17-23 Mayıs tarihleri arasında Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali Çevrimiçi Özel Gösterimi etkinliğini, online olarak sosyal medya aracılığı ile çocuklarla buluşturacak.

Şehir Tiyatroları Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları  Festivalini çevrimiçi düzenliyor
10 Mayıs 2021 Pazartesi 12:21

Pandemi koşulları nedeniyle perdelerini açamayan Şehir Tiyatroları dijital ortam için geliştirdiği projeleri ile izleyicilerine ulaşmaya devam ediyor. Şehir Tiyatroları, 2020-2021 Tiyatro sezonunda Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivalini özel bir gösterime dönüştürerek dijital ortamda minik izleyicileri ile buluşma kararı aldı.

Şehir Tiyatroları bünyesinde bu güne kadar yapılan festivallere, dünyanın birçok farklı ülkesinden konuk olan oyunlar arasından yapılan özel bir seçki, 17-23 Mayıs tarihleri arasında Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin ve Şehir Tiyatrolarının sosyal medya hesapları üzerinden çocuklar için yayınlanacak.

Belçika, Bulgaristan, Danimarka, İtalya, İsviçre ve Türkiye’den grupların katılacağı çevrimiçi festival gösterimi 7 gün boyunca sürecek ve her gün saat 18.00 da yeni bir oyun online olarak yayınlanacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını da kapsayan bir tarih aralığını, özellikte tercih ettiklerini belirten Şehir Tiyatroları yetkilileri, daha önceki festivallerde beğeni toplayan ve dijital ortamda seyredilmeye uygun olan oyunlar arasından seçilen bu gösterim aracılığıyla, birbirinden renkli ve eğlenceli oyunları çocuklar ile buluşturmayı hedeflediklerini dile getirdiler. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.