“SANATIN ELİ” KİMSESİZLERE DEĞECEK

Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu üyelerinin eserlerinden oluşan “Sanatın Eli” adlı Karma Resim Sergisi açıldı. Yağlı boya ve rölyef çalışmaları ile fotoğraflardan oluşan sergide satılan eserlerden elde edilen gelir, Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Eskişehir Şubesine bağışlanacak.

“SANATIN ELİ” KİMSESİZLERE DEĞECEK
17 Aralık 2017 Pazar 12:20


Büyükşehir Sanat Merkezi Turgut Özakman Fuaye Salonu’nda açılışı yapılan sergiye Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Eskişehir Şubesi Başkanı Yasemin Öztürk ve başkan yardımcıları ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Ali Kara, 12-18 Aralık Yoksullarla Dayanışma Haftası olduğunu belirterek “Bu haftada farkındalık oluşturmak için sergimizde yer alan eserlerden elde edilen geliri Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı’na bağışlıyoruz. Çalışmaları ile sergimize katılan üyelerimize ve eserleri satın alan herkese minnettarım.”dedi.

Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ise Kültür Sanat Çalışma Grubu üyelerine bu anlamlı sergi için teşekkür ettiğini söyledi. Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Eskişehir Şube Başkanı Yasemin Öztürk de “Sanatın Elinin yoksullara ve kimsesizlere de değdiğine bu sergi ile şahit oluyoruz. Eskişehir Kent Konseyine destekleri için şükranlarımı sunuyorum.”diye konuştu.


Konuşmaların ardından sergi salonu gezildi. Yaklaşık 90 adet eserin bulunduğu sergi, 20 Aralık’a kadar gezilebilecek. Vatandaşlar, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı görevlilerinden makbuz karşılığı ile eserleri satın alabilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.