RESMİN ŞAİRİ DEVRİM ERBİL ÇAĞDAŞ SANATLAR GALERİSİ’NDE

Açıldığı günden birbirinden eşsiz 400 sanat eserinin sergilendiği 9 sergiye ev sahipliği yapan Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi, 10’uncu sergisini 5 Mayıs Cumartesi Günü açacak.

RESMİN ŞAİRİ DEVRİM ERBİL ÇAĞDAŞ SANATLAR GALERİSİ’NDE
01 Mayıs 2018 Salı 01:34

Odunpazarı Belediyesi’nin sanat-hayat birlikteliğini sağladığı Çağdaş Sanatlar Galerisi sanat yolculuğuna devam ediyor. Bugüne kadar yaklaşık 25 bin sanatseverin ziyaret ettiği Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi, 10’uncu sergisinde resmin şairi olarak bilinen ünlü ressam Devrim Erbil’i ağırlayacak. 50’li yılların sonlarından beri sanat yolculuğunu hiç durmaksızın sürdüren Devrim Erbil, "İkili Bakış" adını verdiği üslupla ortaya koyduğu eserleri Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde Eskişehirli sanatseverler ile buluşacak. Kuratörlüğünü İbrahim Karaoğlu’nun yaptığı “İkili Bakış” Resim Sergisi’nde Devrim Erbil’in birbirinden özel 40 eser sergilenecek. İkili Bakış Resim Sergisi’nin açılışı 5 Mayıs 2018 Cumartesi Günü saat 18.00’de yapılacak. Açılışa özel Devrim Erbil ve İbrahim Karaoğlu “İkili Söyleşi” gerçekleştirecek.

İkili Bakış Resim Sergisi’nin sanatseverlere sunacağı bir yenilik ise sanal gerçeklik (vr-virtual reality) uygulaması olacak. 18 Mayıs 2018 Cuma Günü planlanan ve "Sanal Devrim" isimli uygulama, sanata başka bir bakış açısı sunacak.  Eskişehir’e daha önce birçok kez gelen Devrim Erbil, bu kez sanatseverlerle sanal gerçeklik uygulaması ve ikili bakış seçkisiyle çok daha farklı bir bakış açısıyla buluşacak.

Devrim Erbil’in "İkili Bakış" Resim Sergisi, 3 Temmuz 2018 Salı Gününe kadar her gün 10:00-20:00 saatleri arasında sanatseverlerce izlenebilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.