ÖZKAVAK ŞİİR KİTABINI İMZALADI

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Şube Başkanı Doktor Birtürk Özkavak, geçtiğimiz günlerde çıkan ‘Başka Şiir Lazım’ isimli şiir kitabının imza gününde sanatseverlerle buluştu.

ÖZKAVAK ŞİİR KİTABINI İMZALADI
06 Ocak 2019 Pazar 17:49

SES Şube Başkanı Doktor Birtürk Özkavak geçtiğimiz günlerde ‘Başka Şiir Lazım’ isimli şiir kitabını çıkardı. 43 tane şiirini kitabında toplayan Özkavak’ın Uçurtma Kitap Cafe’de düzenlenen imza ve tanıtım gününde sanatseverler ve dostları kendisini yalnız bırakmadı. Kitaplarını imzaladıktan sonra duygu ve düşüncelerini paylaşan Özkavak, “Bu soğuk kış gününde beni yalnız bırakmayıp kitabımın imza gününe gelen dostlara, bu şiir kitabını çıkarmamda beni cesaretlendiren başta Rahmi Emeç olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.