Odunpazarı Kent Konseyi'nden şiir dinletisi

Odunpazarı Kent Konseyi Kültür Sanat ve Edebiyat Çalışma grubu gönüllülerinin hazırlamış olduğu Serbest Şiir ve Müzik Dinletisi 20 Mart Pazartesi akşamı Yunusemre Kültür ve Sanat merkezinde gerçekleşti.

Odunpazarı Kent Konseyi'nden şiir dinletisi
21 Mart 2018 Çarşamba 12:15

Açılış konuşmasını yapan Odunpazarı Kent Konseyi Genel Sekreteri Nilüfer Kurumehmetoğlu “bir şehrin kalitesi ve değeri sanata ve sanatçıya verilen önemle büyür ve gelişir.Biz Odunpazarı Kent Konseyi olarak şehrimizde bir çok konuda etkinlik ve farkındalık yaratmaya çalışıyoruz.Bunlardan biride Kültür Sanat ve Edebiyat çalışma grubumuzun sizler için düzenlediği serbest şiir ve müzik dinletisi .Tamamiyle gönüllülerden oluşan grubumuzun bu geceki etkinliği şiir ve müzik severleri bir araya getirip keyifli bir gece yaşatacak .Odunpazarı Kent Konseyi olarak bundan sonra Kültür Sanat ve Edebiyat çalışmalarımızı devam ettireceğiz “dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.