Odunpazarı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu mest etti

Odunpazarı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Kürdilihicazkar Faslı ve Solo Şarkılar Konseri düzenledi.

Odunpazarı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu mest etti
14 Şubat 2018 Çarşamba 13:32

Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konserin şefliğini Meriç Düzbaş yaptı.Eskişehirli müzik severlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Odunpazarı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Sanat Musikisinin birbirinden eşsiz eserlerini icra etti.

Türk Sanat Müziği Korosu konserde, “Kürdilihicazkar Peşrev, Koparan Sinemi Ağyar Elidir, Neredesin Sen Gönlümün  Nazlı Civanı, Her Tel Saçı Bir Ter Dudağın Değdiği Yerdir, Sen Beni Bir Buseye Ettin Feda, Bağa Girdim Kamışa, Ay Mutrıb-i Zevk Aşina, Ara Taksim, Sana Ey Canımın Canı Efendim, Bitmez Tükenmez Bu Dert, Şen Gözlerine Neşe Veren, Seninle Ey Gül-i Ahsen, Gidelim Göksuya, Muntazır Teşrifine Hazır Kayık, Kürdilihicazkar Longa”  adlı eserleri icra etti.

Solo şarkılarında söylendiği konserde, Solist Fügen Çoban; O Güzel Başını Göğsüme Koysan adlı eseri seslendirdi. Seyfi Kuşçu, Ömrümce O Saf Aşkını Kalbimde Yaşartsam adlı eseri icra ederken, diğer solistler Seda Baykara Gümüş Teller Örsem Saçının Her Teline adlı eseri, Hediye  Uygunkan Avuçlarımda Hala Sıcaklığın Var adlı eseri, Hamza Okutan ve Neşe Gürkaş Gözlerin Mavi Mi Ne adlı eseri, Haşim Yüksel Girdim Yarin Bahçesine adlı eseri, Gönül Ören ise Manolyam adlı eseri söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.