Odunpazarı Belediye Tiyatrosu’na emek ödülü

Türkiye’nin uzun soluklu ve en önemli tiyatro platformlarından biri olan Yeni Tiyatro Dergisi’nin gerçekleştirdiği Anadolu Emek ve Başarı Ödülleri’nde Odunpazarı Belediye Tiyatrosu Emek Ödülü’nü kazandı.

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu’na emek ödülü
18 Aralık 2019 Çarşamba 14:30

Uzun yıllardır tiyatro camiası tarafından yoğun ilgiyle takip edilen, akademik anlamda da yayınladığı çeşitli makaleler ve eleştiri yazılarıyla da adından bahsettiren Yeni Tiyatro Dergisi Anadolu Emek ve Başarı Ödülleri Töreni düzenledi. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Anadolu Emek ve Başarı Ödülleri Töreni, İstanbul Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde yapıldı.Sanatçıların yoğun ilgi gösterdiği ödül töreninde Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, Türkiye’nin önemli yönetmenlerinden Murat Atak, birçok sanatçı ile Türkiye’nin farklı bölgelerinde bulunan Devlet ve Şehir Tiyatroları’nın da çeşitli dallarda ödül aldı. Gecede, Odunpazarı Belediye Tiyatrosu’na ise tiyatro sanatına dair yapmış olduğu çalışmalarından dolayı “Emek Ödülü” verildi. Odunpazarı Belediyesi Tiyatrosu adına ödülü, Odunpazarı Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Elçin Elmalıoğlu Karaahmet, Genel Sanat Yönetmeni Yardımcıları Ömer Burak Ünal ve Kıvanç Pehlivanoğlu aldı. Ödülü Yeni Tiyatro Dergisi Jüri Üyesi Prof. Dr. Süreyya Temel’in elinden alan Karaahmet, Burak ve Ünal, “Öncelikle bizler bizimle sahneye çıkmış bir Belediye Başkanına sahibiz ve çok şanslıyız. Emek Ödülümüzü, Belediye Tiyatromuzdan desteğini hiç esirgemeyen, her zaman yanımızda olan başkanımız Sayın Kazım Kurt adına alıyoruz. Ayrıca bize bu ödülü layık gören Yeni Tiyatro Dergisi’ne; tiyatromuzda bulunan bütün öğrencilerimize, oyuncularımıza, teknik ekibimize çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.