Odunpazarı Belediye Tiyatrosu perdelerini açıyor

Her yıl yepyeni oyunlarla seyirci karşısına çıkan Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, yeni sezona Komedi Pazarı oyun ile perde diyecek.

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu perdelerini açıyor
23 Ekim 2018 Salı 15:21

Oyun metninden, rejisine, dekorundan, kostümüne ve müziğine kadar her şeyin ekip çalışması olarak yürütüldüğü bu yeni oyunda, seyirciler içinde sürprizler olacak.

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, Komedi Pazarı’nda tiyatro sanatının doğaçlama örneklerine de yer vererek interaktif bir oyun sahneleyecek. Zaman zaman seyircinin de sahnede kendine yer bulacağı oyun, her hafta Perşembe ve Cumartesi Günleri saat 20:00’de Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşacak. 

MİNİK SEYİRCİLER İÇİN SAKAR SU KUŞU

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu sezon açılışıyla birlikte minik seyircileri ile de bir araya gelecek. Pınar Bulgurcu’nun yazıp sahnelediği Sakar Su Kuşu çocuk oyununda, sakar bir penguenin çeşitli meslek dallarını deneyerek yeteneğini keşfettiği renkli bir dünyanın kapılarını çocuklara açacak. Sakar Su Kuşu, her Salı dönüşümlü olarak 10:30-13:00 ve her pazar 13:00’de Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde minik tiyatro severlerle buluşacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.