ODA MÜZİĞİNDE OTTO. MANİ GRUBU SAHNE ALDI

Eskişehir’de Pazartesi gecelerinin vazgeçilmez tutkusu Oda Müziği Konserinde sanatseverler bu hafta Otto. Mani Oda Müziği Grubu ile klasik müziğin keyfini çıkardılar.

ODA MÜZİĞİNDE OTTO. MANİ GRUBU SAHNE ALDI
26 Aralık 2017 Salı 13:27

      Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, hafta başı etkinliği Oda Müziği Konserleri  ile Eskişehirli klasik müzik severlerle, müzik dolu gecelerde buluşmalarına devam ediyor. İki bölümden oluşan konserde ilk olarak sahneye piyano sanatçısı Eren Yahşi, Ludwig van Beethoven’in ve Frederic Chopin’in eserlerini yorumladı. Konserin ikinci bölümünde ise keman sanatçısı Canan Dalgaç, viyola sanatçısı Bilgütay Kaan Öztürk, viyolonsel sanatçısı Derya Kıraç ve piyanist Eren Yahşi birlikte sahne aldılar. Sanatçılar Gabriel Faure’nin “Piyanolu Quartet No.11,  Op.15” eserini seyircilerle buluşturdular. Konser sonunda salonu dolduran müzikseverler Otto. Mani grubunu uzun süre alkışladılar.

     Oda Müziği Konserleri 08 Ocak 2018 Pazartesi günü ‘Arjantin Sokakları’ resitali konseriyle Ergin Orbey Sahnesi’nde devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.