ODA MÜZİĞİNDE BOZOK QUARTET DÖRTLÜSÜ SAHNE ALDI

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın hafta içi programında yer alan oda müziği konserlerinde bu hafta Bozok Quartet dörtlüsü sahne aldı.

ODA MÜZİĞİNDE BOZOK QUARTET  DÖRTLÜSÜ SAHNE ALDI
20 Şubat 2018 Salı 14:08

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Ergin Orbey sahnesinde gerçekleştirilen konserde keman sanatçıları Tayfun Bozok ve Derya Bozok, viyola sanatçısı Evren Bilgenoğlu ve çellist Erkan Özbek’ten oluşan Bozok Quartet grubu L.V. BEETHOVEN ve M. RAVEL gibi bestekârların eserlerini başarıyla seslendirdi. Hoş bir uyum içinde sergiledikleri performansları ile Eskişehirli sanatseverlerden büyük beğeni toplayan grup, konser sonunda dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın gelecek programında 26 Şubat 2018 Pazartesi günü 20.00’de Ergin Orbey Sahnesi’nde Özlem Arkan Sümer, Ayşe Özlem Akdeniz, Volkan İnci, Aslı Beller ve Arman Artaç’tan oluşan Yunus Emre Dörtlüsü sahne alacak.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.