“MEVSİMLER” MİNİK İZLEYİCİLERİ İLE BULUŞUYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının “Mevsimler” adlı yeni çocuk oyunu 19 Aralık Salı günü ilk gösterimini gerçekleştiriyor.

“MEVSİMLER”  MİNİK İZLEYİCİLERİ İLE BULUŞUYOR
18 Aralık 2017 Pazartesi 11:30


 

      Şehir Tiyatroları yeni sezonda, yeni çocuk oyunu ile her yıl olduğu gibi bu yıl da minik izleyicilerini buluşturmayı ihmal etmiyor. Şehir Tiyatrolarının başarılı sanatçısı Ali Eyidoğan’ın projelendirip yönettiği “Mevsimler” adlı oyunun dekor tasarımı Ahmet Ertap ve ışık tasarımı Soner Erdoğmuş tarafından gerçekleştirildi.

      Zamanın durmadığı bir dünyada, dünyanın durmadığı bir zamanda, değişimin, dönüşümün ve doğa içindeki mücadelenin öyküsünün anlatıldığı oyun, çocukların dünyasına çocuksu bir bakış açısı ile yaklaşıyor ve 2-6 yaş aralığındaki okul öncesi çocuklara hitap ediyor.

Ezgi Coşkun, Gamze Kılıkçı, Ceyda Çınar Onbul ve Ilgın Karahan’ın rol aldığı “Mevsimler” adlı oyun, 19 Aralık Salı günü Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı Tiyatro sahnesinde ilk gösterimini gerçekleştirecek ve sezon boyunca sahnelenerek minik izleyicilerine renkli ve eğlenceli anlar yaşatacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.