Mart Sanat Galerisi, Zahit Büyükişleyen’i ağırlayacak

Mart ayında kapılarını sanata ve sanatseverlere açan Mart Sanat Galerisi, Türk soyut resminin önde gelen isimlerinden Zahit Büyükişliyen’i Eskişehir’de ağırlamaya hazırlanıyor.

Mart Sanat Galerisi, Zahit Büyükişleyen’i ağırlayacak
12 Aralık 2017 Salı 14:14

Mart Sanat Galerisi Yönetici Ortağı Mekin Kılıç, aralık ayında gerçekleştireceklerini iki önemli etkinliği düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.

Kılıç,  dünyada sanatı ve saygınlığıyla tanınan Prof. Dr. Zahit Büyükişleyen’in ‘Serüven’ isimli resim sergisinin, 16 Aralık Cumartesi günü Mart Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşacağını ifade etti. 

23 Aralık Cumartesi günü ise dünyaca ünlü tenor Ayhan Uştuk ve piyanist Esra Poyrazoğlu Alpan’ın yeni yıl konseri vereceğini belirterek, Eskişehirlileri etkinliğe davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.