KÖMÜRLÜ TERMİK SANTRALE TİYATROCULARDAN TEPKİ

Eskişehir Tepebaşı Bölgesine yapılması planlanan Kömürlü Termik Santral için tepkiler giderek yayılıyor.

KÖMÜRLÜ TERMİK SANTRALE TİYATROCULARDAN TEPKİ
26 Aralık 2017 Salı 10:39

Eskişehir kamuoyunun yanı sıra ülke kamuoyu da Eskişehir’e kömürlü termik santral planlamasına büyük tepki gösteriyor. Son olarak, geçtiğimiz hafta sonu Eskişehir’de Sevtekin Fikir Sanat Tiyatrosu oyuncularının sahneye koyduğu “Kocamın Nişanlısı” adlı oyunun ardından kömürlü termik santrale protesto edildi.

Eskişehirli tiyatro severler, oyunun bitmesinin ardından oyuncuları uzun süre ayakta alkışladılar. Bu arada oyuncular Mehmet Çepiç, Tuğba Özay, Deniz Pulaş ve İpek Tenolcay izleyicileri selamlamak için sahneye, ellerinde “KÖMÜRLÜ TERMİK SANTRAL İSTEMİYORUZ” “KÖMÜRLÜ TERMİK SANTRALE HAYIR” pankartlarıyla çıktılar.

Tiyatro sanatçılarının, yapılması halinde, Eskişehir’de büyük bir çevre ve insan sağlığı felaketine yol açması kaçınılmaz olan “Kömürlü Termik Santrale” karşı tutumları izleyicilerden büyük alkış aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.