‘KİM KONUŞTU’ AĞLATTI

Odunpazarı Kent Konseyi Tiyatro Çalışma Grubu ve bu yıl içinde kendi yazdıkları, kostümlerini kendi hazırladıkları “Kim Konuştu” adlı tiyatro oyununu, Hasan Polatkan Kültür Merkezinde üçüncü kez sergilediler.

‘KİM KONUŞTU’ AĞLATTI
27 Temmuz 2018 Cuma 14:42

Kadın cinayetlerini,  ülkemizde kadının erkek egomanyasında  yaşadığı baskıyı,şiddeti ve erken yaşta evlendirilen “çocuk gelinleri ‘’anlatan oyun seyircilerden büyük alkış alırken duygulu anlarda yaşandı . Tiyatro çalışma grubu kolaylaştırıcısı oyunun yazarı ve yönetmeni Gizem Dündar oyun sonunda gözyaşlarına hakim olamayarak şunları söyledi ; “Kim  bilir kaç kadın daha bu oyunun oynanırken katledildi  bu ülkemizin kanayan  ve iyileşemeyen yarası  ve biz  istiyoruz ki bu yaşananlara toplum olarak sessiz kalmayalım bu olayları yaşayan kadınların sesi olalım.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.