İLK OYUN “MASKELİLER” PRÖMİYER YAPTI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Ilan Hatsor’un yazdığı “Maskeliler” adlı yeni oyunu seyirci ile buluşturdu.

İLK OYUN “MASKELİLER” PRÖMİYER YAPTI
05 Ekim 2018 Cuma 11:21

Şehir Tiyatroları sezon açılışını Çarşamba günü Tepebaşı Sahnesinde Mert Kırlak’ın yönetmenliğini üstlendiği “ Maskeliler” adlı yeni oyunu ile gerçekleştirdi. Oyunda, Şehir Tiyatroları sanatçılarından Devrim Özder Akın, Sermet Yeşil ve Emre Demirci rol alıyor. Dekor tasarımını Aylin Önen, ışık tasarımını Ali Rıza Tekin’in, üstlendiği oyunun müzikleri de Yiğit Dalgın’a ait

            Şehir Tiyatrosu sanatçılarını yalnız bırakmayan tiyatro severlerin doldurduğu salonda hiç boş yer kalmazken, gösterime yoğun ilgi gösteren izleyiciler, koridorlarda ve yerlerde oturmayı göze alarak oyunu izlediler. Seyircinin büyük ilgisini ve beğenisini kazanan “Maskeliler” görkemli bir ilk gösterim gerçekleştirerek, sezon boyunca kapalı gişe oynayacağının da sinyalini verdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.