‘Hedefim Sensin’ galası Özdilek AVM’de

Eskişehirlilerin uğrak yeri olan Özdilek Alışveriş Merkezi’nde, komedi severlerle ‘Hedefim Sensin’in oyuncuları ile biraraya geliyor.

‘Hedefim Sensin’ galası Özdilek AVM’de
29 Kasım 2018 Perşembe 11:32

Bugüne kadar birçok sinema filminin galasına ev sahipliğini yapan Özdilek AVM, heyecanla beklenen, başrollerini Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın paylaştığı yönetmen koltuğunda ise Kıvanç Baruönü’nün yeraldığı ‘Hedefim Sensin’ filminin Eskişehir galasında başrol oyuncularını ağırlamaya hazırlanıyor.

-Soruları yanıtlayacaklar-

‘Hedefim Sensin’ filminin Eskişehir galası 1 Aralık Cumartesi akşamı saat 17:00’de gerçekleşecek. Galaya filmin başrol oyuncuları Ata Demirer, Demet Akbağ ve Gonca Vuslateri katılacak. Sinema salonlarında sinemaseverlerle buluşacak olan oyuncular, sinemaseverlerin sorularını yanıtlayacaklar.

-Film hakkında-

Hedefim Sensin, çiğ köfte satarak geçimini sağlayan Zekeriya Taştan’ın hikâyesini konu ediyor. Yönetmen koltuğunda “Kocan Kadar Konuş”, “Görümce”, “Arif v 216” gibi filmlere imza atan Kıvanç Baruönü'nün oturduğu "Hedefim Sensin" filminin başrolünü Ata Demirer üstleniyor. Senaryosunu Demirer’in kaleme aldığı komedi türündeki yapımın oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Erkan Can gibi isimler yer alıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.