Halk merkezleri korosu konsere hazır

Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezlerinde açılan Türk Halk Müziği Korosu atölyelerine katılanlar, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları yılsonu konseri ile taçlandıracak.

Halk merkezleri korosu konsere hazır
10 Nisan 2018 Salı 14:01

Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezleri Türk Halk Müziği Korosu’nu oluşturan atölye katılımcıları, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde (YKSM) konser vermeye hazırlanıyor.

Daha önce 6 Nisan 2018 Cuma Günü yapılacağı açıklanan Türk Halk Müziği Konseri, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde meydana gelen vahim olayda 3 akademisyenin hayatını kaybetmesi üzerine ertelenen konser, 11 Nisan 2018 Çarşamba Günü (yarın) gerçekleşecek. İbrahim Eke tarafından hazırlanan Türk Halk Müziği Konseri, 20.00’de başlayacak. Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezleri Türk Halk Müziği Korosu tarafından verilecek olan konser için yetkililer, konsere gelenlerin Türkü dolu bir akşam geçireceğini söyledi.

Konsere katılmak isteyen vatandaşlar, konser biletlerini Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi ile Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nden temin edebilirler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.