ESOGÜ'de Karma Heykel Sergisi açıldı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı’nın düzenlediği “Karma Heykel Sergisi”, Sanat ve Tasarım Fakültesi Sergi Salonu’nda açıldı.

ESOGÜ'de Karma Heykel Sergisi açıldı
14 Aralık 2017 Perşembe 15:00


Serginin açılışı Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Erkaya ile Eskişehir Sanat Derneği Başkanı Şehabettin Tosuner’in de katılımlarıyla yapıldı. 22 Aralık 2017 tarihine kadar gezilebilecek olan serginin açılışında konuşan Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Erkaya, böyle sergileri Eskişehir başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında daha fazla görmek istediklerini ifade etti. Sergilenen heykeller hakkında bilgiler de veren Prof. Dr. Hasan Hüseyin Erkaya, açılışa katılan sanatseverlere ilgileri için teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
Karma Heykel Sergisi’nde; Cemre Demirgiller, Ahmet Avcı, Aykut Alp Gürel, Hasan Çimenci, Kadir Sevim, Metin Kılıç, Meysem Samsun, Mine Poyraz, Nurbiye Uz, Ozan Uygan, Ramazan Tilki, Selçuk Yılmaz, Serenay Şahin, Tuncay Koçay, Yeliz Cantekin ve Zekayi Er’in eserleri bulunuyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.