ESMEK KADINLAR KOROSUNDAN YENİ YIL KONSERİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları Kadınlar Korosu, ‘Yeni Bir Yıl, Yeni Bin Umut’ konseri düzenledi.

ESMEK KADINLAR KOROSUNDAN YENİ YIL KONSERİ
24 Aralık 2017 Pazar 13:50

Farklı meslek gruplarından gönüllü olarak bir araya gelen kadınların oluşturduğu ESMEK Kadınlar Korosu, ‘Yeni Bir Yıl, Yeni Bin Umut’ konseri ile Eskişehirli sanatseverlerle buluştu. Yunus Emre Kültür Ve Sanat Merkezinde yapılan konserde Koro Şefi Gönül Onar ve Kadınlar Korosu birbirinden güzel eserleri seslendirerek Eskişehirlilere memnun kaldıkları bir müzik ziyafeti yaşattı. Gönüllerince eğlendikleri gözlenen Eskişehirli sanatseverler seslendirilen eserlere eşlik ettiler.

Öncesinde kömürlü termik santrallerin zararlarını anlatan bir sinevizyon gösterisi de yapılan ve iki bölümden oluşan konserden sonra Kadınlar Korosu sergiledikleri performansla Eskişehirlilerden büyük alkış aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.